isminivermekistemeyenbiri kullanıcısının son içeriği

  1. I

    Umay Umay

    Hareket vakti ni kimse umaydan daha iyi söyleyemez bence.
  2. I

    Küçük Prens

    Ben bu kitabı ne zaman görsem çocuk kitabı diye önemsememiştim.Ama burada yazılanları okuyunca çok merak ettim kitabı. Bu yaştan sonra kitapçıya gidip bu kitabı aramak biraz ayıp olucak gerçi ama napalım artık merak işte. Umarım türkçe çevirisi iyidir.
  3. I

    Nokiasupersound Müzik Yarışması

    sim ve zıkkım elenmeyi haketmiyorlardı bence. :( İlk 10 listemden sadece 5 grup kalmış. Başıbozuk favorim. Başarılar diliyorum.
  4. I

    Orhan Pamuk

    Zamanında Orhan kemal, Yaşar Kemal, Nazım Hikmet gibi yazarlarda vatan haini ilan edilmişlerdi.Bizim ülkemizde geçmişten gelen böyle bir gelenek var herhalde. Orhan Pamuk un Nobel ödülünü haketmediğini düşünüyorsan önce kitaplarını okumak zorundasın ki sonra eleştirmeye hakkın olsun. Hiç bir...
  5. I

    Orhan Pamuk

    Nobeli almasındaki tek faktörün soykırım ile ilgili söylediği sözler olduğu fikrine inanmıyorum. Orhan Pamuk bu lafları söylemeden önceden de kitapları çok sevilen bir yazardı ve daha önce de bir kaç kez aday oldu zaten.Beni asıl üzen Hiç kitap okumamış ya da Edebiyat bilgisi Şu Çılgın...
  6. I

    Orhan Pamuk

    Nobel Dünyanın en prestijli edebiyat ödülüdür ve bu güne kadar hiç haketmeyen birisine verilmedi ve bugün bu ödül türk yazar orhan pamuk a layık görüldü.Orhan Pamuk un dünyanın en büyük yazarlarından biri olduğunu artık söylemeye bile gerek yok.(Okumayanlar bilemezler tabi) Eurovizyonu...
  7. I

    Şeboizm Şebnem Ferah Cover Yarışması

    Kendi şarkılarını başka ağızlardan dinlemek bir şarkıcı için büyük mutluluk olabilir ama bir dinleyici için bunun tersi sözkonusu.
  8. I

    Şeboizm Şebnem Ferah Cover Yarışması

    Şebnem Ferah'ın şarkılarını hiç kimse ondan daha iyi yorumlayamaz. Coverlara karşı değilim ama bazı şarkıcılar vardır onların şarkılarını sahiplerinden daha iyi kimse yorumlayamaz. Gereksiz bir yarışma. Amatör grupları kendi besteleriyle dinlemeyi tercih ederim başkalarının besteleriyle değil..
  9. I

    Nokiasupersound Müzik Yarışması

    1 SiM-ölüm gibi bir düş 2 parodi-yol 3 shiva-pembe 4 kor-söyleme 5 ZIKKIM -gitme 6 zodiac-herşey böyle başladı 7 ases-atropin 8 süper ego-hypnotise 9 ser-N - mavi hüzün siyah suskun bebek 10 başıbozuk-yakışıkları Bunlarda benim ilk 10 listem iyi olan kazansın.
  10. I

    MFÖ

    yakın zamanda fikret kızılok belgeseli yapıldı.İzleyenler Fikret Kızılok un Türkiye de ilk rock yapan insanlardan biri olduğunu gördüler.Tıpkı Mfö gibi...Bu tartışmada Demir Demirkan nereden çıktı ben anlamadım??
  11. I

    MFÖ

    Listedeki insanlara yazık mı? MFÖ turk rock ının temel taşlarından biridir aslında.Bu listedeki bir çok insan daha müziğe başlamadan önce MFö rock müzik adına türkiye de bir şeyler yapmaya başlamıştı bile.Bir çok insana da yol açmışlardır. Pop ve arabesk dışında daha farklı tarzlarda (rock...
  12. I

    Etkileyici Düşünceler ve Güzel Sözler

    Söyleyecek çok şeyi olan bir kadın eğer susarsa sessizliği sağır edici olabilir. (Genç kız ve kral filminden)
  13. I

    MFÖ

    MFÖ bence de rock kategorisinde yer almayı hak ediyor. Ama kavram kargaşasına da girmek istemiyorum.MFÖ nün yaptığı müziği bir kategoriye sokmak onlara yapılmış bir haksızlık bence...Bu konu daha öncede tartışılmış bu forumda ..Kimbilir daha kaç kez tartışılacak..
  14. I

    Mor ve Ötesi

    Re: kafası karışık mor v'ötesi kesinlikle kafası karışık rock gruplarımızdan tanımlamasına katılıyorum.Büyük laflar ediyorsan arkasında durmayı bilceksin yok duramıyorsan o zaman büyük laf etmiceksin.
  15. I

    Ogün Sanlısoy

    Ogün Sanlısoy u çok sevmeme rağmen daha önce canlı izleme fırsatını hiç bulamamıştım.Tv de ogün sanlısoy un roken coke daki canlı performansını gördüğümde sevindim açıkcası.Gündüz sahnede çıkmayı haketmeyecek kadar iyiydi. Tarkan metin ve ogün ü aynı sahnede görmek bir pentagram sever olarak...
Geri
Üst