tribal_enfeksiyon kullanıcısının son içeriği

  1. T

    Kanca (Rock) - İzmir

    bide jason becker'dan ''meet me in the morning'' i iyi yorumlıycağınızı düşünüyorum!!!sevgiler...
  2. T

    Kanca (Rock) - İzmir

    bu güzel haber işte...baş ağrısı değilde,sıkı bi vokalle dolu dolu müzik yapan kanca'ya devam diyelim!!! :wink:
  3. T

    Kanca (Rock) - İzmir

    acil şifalar diliyorum yiğit abi!!!tam kadro kanca'yı en yakın zamanda görmek dileğiyle!!! :wink:
  4. T

    Kanca (Rock) - İzmir

    vallaha banada aynı şey oldu.... :cry: :twisted: :twisted:
  5. T

    İllegal (Alternatif,Türkçe Rock)-izmir

    kusura bakmayın biraz geç bi giriş oldu...ama iyi oldu gördüğüm...guardian'a geliriz artık...kendimide tanıtayım..mehmet..egemenin memleketten arkadaşı..gözlüklü...hafif şişman biraz da meşrep delikanlı...kolay gele!!!
  6. T

    Nükleer Başlıklı Kız

    boluya kız arkadaşımın yanına gittiğimde sanş seri sizi dinleme şansı yakalamıştım...ve billurun sesini duyunca hakketten bi mallık çökmüştü üzerime...billur yeller gibi esiyo,seller gibi coşuyo...ankaraya geldiğimde çaldığıız yeri bulmaya çalıştım ama bulamadım.sanırım ters bi zamanda...
  7. T

    Kanca (Rock) - İzmir

    tez zamanda dinlemeye geleceğim abiler...uzun zamandan beri dinleyemiyorum zaten sizi...bu zaman zarfında bi vokal değişikliği olmuş sanırım..yiğit abiyi vodooyu dinlemeye gittiğim zaman bi parça söylemişti ozaman dinledim.ama kancanın vokali okadar uzun değildi.yada ben yanlış...
  8. T

    voodoo

    dün akşam berideydik efenim çok keyif aldık...tek bi sıkıntım vardı yanlış yer seçimi yaptığımdan dolayı ve elimde olmadan durmadan sahneye bakma isteğimden dolayı küçük çapta boyun tutulması geçiriyorum!!! :wink: black magic woman'ada doğaçlar ayrı bi güzellik kattı..saygılar,sevgiler!!!!
  9. T

    Kanca (Rock) - İzmir

    kusura bakma...şimdik anlıyorum!!!gece biraz yavşamış olduğum bi saatte yazdığımdan....sizin orda verdiğiniz emeği hiçe saymak gibi oldu(söylediklerimden dolayı)...haklısın!!! :roll:
  10. T

    Kanca (Rock) - İzmir

    ortada kuyu var yandan geç!!!ben anlamadım???çok ince dokunduruyosun!!!detone davul--çalar saat davul saygılar.....
  11. T

    Kanca (Rock) - İzmir

    çalın abi hatta haftanın yedi gününü vodooyla paylaşın bi siz bi onlar olsun...saygılar!!!(şaka bi yana özgün fanı mı oldum ne?)
  12. T

    voodoo

    demekki bende senin geçtiğin dönemlerden geçiyorum abi..umarım senin gibi kaliteli bi gitarist olurum :roll: saygılarımla!!!tüm vodoo insanlarına iyi çalışmalar!!!
  13. T

    voodoo

    aboooowwww!!! canlı dinlediğim en iyi gitarist diyebilirim...o armoni bilgisi bir parçada kullanılan 500 ayri akor..solalarda izlediği yol mükemmel..kısaca özgün marty'den sonra gördüğüm en özgün gitarist!! :?bi de böyle iyi bi adamın bu kadar mütevazi olması da bu övgüleri daha bi arttırma...
Geri
Üst