geberesice1 kullanıcısının son içeriği

  1. G

    Hipotenüs

    hacı bende akhisarlıyım. burdaki barışarockçı dediğin tipler aynen senin anlattığın gibi. Poser denen kelime bu tipler için özel üretilmiş herhalde. valla biz bunlara bakıp bakıp çok gülüyoz.
  2. G

    Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

    chinomoreno nickli arkadaşımızdan bende seymur duncan marka manyetik aldım. hiç bir sorun yaşamadık ve aldığım manyetiği ilk ben açtım sıfırdı yani. herhangi bir güven sorununuz olmasın daha öncede sitede satışları varmış zaten
  3. G

    efekleri şarkıdan ayırmak mümkün mü?

    hmm ama o orjinaldeki gibi çıkar mı yoksa midi sesi gibi mi çıkar?
  4. G

    efekleri şarkıdan ayırmak mümkün mü?

    ya arkadaşlar hani kimi şarkılarda deişik efekler olur ya mesela du ahstaki ses efekleri gibi bunları müzkten ayırmak mümkün mü? yada o sesi müzkten ayrı olarak nasıl elde edebilirim? bu konularda çok acemiyim bi yol gösteren olursa sevinirim teşekkürler.
  5. G

    Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

    http://s43.photobucket.com/albums/e355/gariban/?action=view&current=DSCF2184.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch2 http://s43.photobucket.com/albums/e355/gariban/?action=view&current=DSCF2185.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1 buda benim ilk gitarım şimdi rg7321 kullanıyorum ama onun pek numarsı yok...
  6. G

    İyi bir gitarist kayıt işini bilmelimi?

    bende skull crushher'ın arkadaşının durumundayım şuan. elime cubase ile reason geçti. programları bi açtım açmaz olaydım. milyonlarca tuş düğme teknik terim.sanmıyorum ki tek başıma öğrenirim. olcak gibi deil. zaten bu kayıt işini yapan adamlar gözümde ilah gibi.
  7. G

    M.U.G. ( Numetal/hardcore) - İzmir

    machine head den imperiumuda çalın ben dinleyemesemde orgazm olurum. çok gaz şarkı beya
  8. G

    Dengesiz Herifler (Ska-Punk) - Ankara

    yiğit akhisarlı bizim arkadaş. izmirde konseriniz varmış ne zaman ve nerde?
Geri
Üst