adogovit kullanıcısının son içeriği

  1. A

    Gitara yedek parça nerden bulunur???

    arkadaşlar yarın ankaraya gidiyorum ve ibanez edgeIII köprü için tremolo kolu lazım.bunun dışında tel mel bişeyler daha alıcam.ankarayı hiç ama hiç bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
  2. A

    John Maynard Keynes ve Keynesyen ekonomi

    Yorumlarınızı bekliyorum,umarım ilgi görür bu başlık.
  3. A

    AynıŞeyleri Mi Görüyoruz?

    Fiziksel olarak algının sabitliği fikrine katılmıyorum.doğada sabit olan -göreceli olmayan- tek büyüklük ışık hızıdır.bunun dışındaki tüm büyüklükler ve kavramlar fiziksel veya sosyal -matematiğin buna dahil olmadığı kanısındayım matematik mutlaktır bana göre- kavramlar görecelidir ve demektir...
  4. A

    Cort x-2 mı 1 mı??

    X0 :D ya hiç tavsite etmem dostum o parayla daha iyi gitarlar alabilirsin biraz araştır bence :)
  5. A

    Boss GT-10

    hesapladım gt-16 çıkınca alabilicem :P
  6. A

    Hangi müzik türü size daha iyi geliyor?

    müziği kategorize etmek saçma birşey aslında .
  7. A

    EMG Quick Connect Kablo..

    arkadaşlar ben bilgisayardan bi kablo söktüm uydu :D
  8. A

    EMG Quick Connect Kablo..

    banada lazım emh Hz H4 için.
  9. A

    Md-2 Nin Üzerindeki Led Bozuldu Yardım Lütfen

    led (yanılmıyorsam;light emulating diot) lerde bir devre elemanı olduğu için değiştirdiğin taktirde aynısından bulmalısın diye düşüüyorum :)
  10. A

    Kayseri/Ankara Potans Nerden Alınır ?

    ama kullanacağın yere göre "bazen" kullanacaın potans (potansiyometre) ın sığası değişebilir.yani volume için yada tone için olmasıda öenemi bi detay.neyse potans arayan arkadaşta bi elektronik devre elemanı satan dükkana gidip 250 K potansiyometre isteyecek.
  11. A

    Kayseri/Ankara Potans Nerden Alınır ?

    herhangi bi elektronikçiden potans bulabilirisn gidip 250k potans isticeksin onlarda sana vericekler.potans başınınıda gitarcılardan veya forumdan temin edebilirisn. anladığım kadarıyla potans la potans başını aynı halt sanan arkadaşalr var :)
  12. A

    Gitar Manyetikleri hakkında herşey (Genel)

    acil manyetik tavsiyesine ihtiyacım var arkadaşlar!!!!!!!!!!!!!!! şimdi öncelikle köprü için lazım,durumumu açıklıyım; genelde B ve C de çalıyorum kalın teller kullanıyorum daha modern metal türleri çalıyorum ama arada canım sıkılırsa trash tı heavy di onlarda oluyo ama genelde death ve...
  13. A

    Emg manyetikleri nasıl bilirsiniz ??

    Emh Hz H4 bence sana uyar,Alexi Laiho da gitarında "tek tabanca" H4 kullanıyor c.o.b dinlersen soundu hakkında bilgi sahibi olabilirsin.Tiz karakterli bir manyetik gibi geldi bana.
  14. A

    Emg manyetikleri nasıl bilirsiniz ??

    jb mi alıyım? ya B akordunda kalın tellerle ve aşırı sert müzik yapmak için ve dolu dolu bir sound için ve palm-mute yaptığımda bom bom bom etmesi için ve armonikleri güzel almak için tremeloyuda arada konuşturabilmek için bi manyetik arıyorum ben,sanırım denemem lazım,var mı tavsiyesi...
  15. A

    Emg manyetikleri nasıl bilirsiniz ??

    zaten emg81 le s.d. sh8 arasında kaldım ve ikisini de denemedim hiç,genelde C ve B de çalıyorum ve kalın teller kullanıyorum sh8 uygun olur mu? nası bi soundu var? sende vardı bi aralar anlatır mısın biraz? :) duruyo mu hala?
Geri
Üst