wicked kullanıcısının son içeriği

  1. W

    tim burton

    benim de favori yonetmenlerimden biri. sayılanlar dısında izledigim ed wood var. yine johnny depp. dunyanın gelmis gecmis en kotu yonetmeni olarak bilinen ed wood. bir de vincent adlı kısa animasyon filmi. (5-6 dakika suruyor sanırım) vincent price gibi olmak isteyen bir cocuk hakkında...
  2. W

    Fransız Sineması

    Re: fransız sinemasına fransızca.. filmin adı tais-toi. :wink: 4 yıldır fransızca öğreniyorum ama ancak çözebildim dili. fransızca dublajsız, altyazılı film (vcd/dvd) var. kadıköyde bulursun.
  3. W

    Beterböcek

    çok eskiden izlemiştim. hatırladığım tek şey beterböceğin, "üç kere beterböcek deyin gelirim" demesi. yanlış mı hatırlıyorum acaba.. vcdsini bulup tekrar izlemek lazım.
  4. W

    Nightmare Before Christmass

    güzel filmdi.
  5. W

    Agatha Christie

    17 kitabı var bende, uzun zaman oldu okuyalı. 10 küçük zenci güzeldi, evet. her kitabın girişinde tüm karakterler tanıtılıyor ya, okurken en başlarda sürekli 'yaa bu kimdi be' diyip geri dönüp bakmak zorunda kalırdım.
  6. W

    Kill Bill volume 2

    zaten tarantino da volume1'de farkli birseyler denemek istedigini soylemis. zaten degisik bi film digerlerinden. ama ozunu korkuyo. volume2 tamamen klasik bi tarantino filmi olmus, her karaktere ozel uzuuuun uzun zekice yazilmis diyologlarla.. cok da güzel olmus.
  7. W

    Truva - Trojan War

    achilles güzel bi isim. izledim filmi fena degildi. insanlar brad pitt çıplak gözüktüğü için gidiyolarmış filme ya .. baş rollerdekiler arasında en iyi karakter eric bana'nın oynadığı hector'du bence. etraftakiler ağladı zırladı adamlar öldükçe. bi de yanımdaki kız sürekli cep...
  8. W

    21 Gram

    1-2 ay önce vcdsini almıştım. belki parça parça seyrettiğimdendir, (ilk cd'den bi ay sonra ikincisini izledim) çok beğenmedim. ama kurgusu güzeldi bi tek o aklımda kalmış.
  9. W

    Hamam

    hamamın dvdsini bulup almıştım ama harem suare veya cahil perileri ben de bulamadım. hamam güzeldi çok.
  10. W

    Çizgi Filmler

    simpsons
  11. W

    Pulp Fiction

    şırınga sahnesi mükemmeldi. bi de john travoltanın arabada konuşurken yanlışlıkla adamı vurduğu sahne.
Geri
Üst