zeytinci kullanıcısının son içeriği

  1. Z

    Metro

    sana sadece peki diyorum lafebesi boşver istersen. önemli olan metro yoksa ben niye bu sayfaya yazayım ki. di mi şarkıları net var bi ldiğim kadarıyla AMA ZATEN YENİ ALBÜM ÇIKMAK ÜZEREYSE FAZLA BEKLEMİYCEZ DEMEKTİR.
  2. Z

    Metro

    ha tabi kaba olmak istemem ama harbiden de lafebesisin sanırım...
  3. Z

    Metro

    valla ben bu sefer kesin çıkıyo diye biliyorum ayrıca bu senin uydurman ben canlı dinledim tamam bir vokal karmaşası vardı ama bu duruma dökülüyo diyemeyiz. sanırım sen teoman sevmeyengillerden olduğun için bu kadar sert bir tavır takınıyorsun.
  4. Z

    Metro

    albüm duyduğum kadarıyla mayısta piyasada olcakmış eh nihayet diyorum. bu arada artık değer de yok grupta tanıdığımız bir tek burak var o da zaten şarkıları ve herşeyi yapan kişi nasıl olcağını harbiden merak ediyorum ama bana çok iyi bişey çıkacakmış gibi geliyo bu kadar bekladiklerine göre bi...
  5. Z

    Metro

    bilgileri barisarock.org dan edinebilirsin bu arada metro pazar günü çıkıyo bende bursadanım bi ara bulusur gideriz kendi imkanlarımızla olmadı.. metro fanları olarak ..
  6. Z

    Metro

    metro bu sene de barışarock ta çıkacak. zaten barışarock u çok merak ediyordum bu sefer kesinlikle gidcem. bu arada bursa dan servis var mı acaba bilen var mı?
  7. Z

    Metro

    bu arada m.ü konseri ertelenmiş iyi mi insanların ne yapamaya çalıştıklarını anlamıyorum. :x
  8. Z

    Metro

    var.. marmara üniv. iletişim fak. de hemde gidebilirsen süper olur bence ben biraz uzağım gidemiycem ama sana iyi eğlenceler manyak kardeş..
  9. Z

    Metro

    çarşamba günü (12 mayıs) uludağ üniversitesinde metro konseri var. bu müzik ziyafetini kaçırmayın bece ben gitcem. eleştirilerimi yazarım hani gelemeyen olabilir tabi orası bursa..
  10. Z

    Metro

    :roll: carolgerber kullandığın resim çok güzelmiş bu arada...
  11. Z

    Metro

    eeeee senin de müzikten anladığın şey bu kadar işte.. ayıp yani..
  12. Z

    Metro

    ya hani grubun albümü çıkıyodu bu aralar hiç haber yok. bu arada metro niye forumda 2. sayfa da ya alla alla...
  13. Z

    Metro

    :oops:
  14. Z

    Metro

    İlk albümlerinden sonra solist değişikliği yapan METRO, ikinci albüm kayıtlarını bitirmek üzere. :twisted:
Geri
Üst