telvin kullanıcısının son içeriği

  1. T

    Aylin Aslım

    bugün cine5 te bir programda gayet doyurucu bir röportajı vardı. hastasıyım
  2. T

    Dorian

    gel gör beni parçasında ercan ırmak neyi konuşturmuş adeta.
  3. T

    Mor ve Ötesi

    mor ve ötesi dinliyorum, gözlerin kapalı. . . büyük düşler, dünya yalan söylüyor, ve gül kendine çok güzel albümler hakikaten.
  4. T

    Sessiz Kalmak

    sürekli sessiz kaldığım için bu durumdan şikayetçiyim. . . konuşmak istediğim zaman bir anda tıkanmam yani konuşamamam veya teklemem beni daha da kötü duruma sokuyor:( bu da içine kapanık birisi olmamdan kaynaklanıyor sanırım. ha bir de insanların kalbini kırmak istemeyeşimden olabilir:D her...
  5. T

    Aylin Aslım

    Kayseri'ye gelirseniz sevineceğiz.
  6. T

    Mor ve Ötesi

    sırayla dünya yalan söylüyor, gül kendine ve büyük düşler albümlerini edinmiştim. dünya yalan söylüyor'un yeri apayrı hakikaten;)
  7. T

    Aylin Aslım

    Allah için, yalan da söylemiyorum, Gülyabani albüm kapağını görünce "ben bu albümü alacağım arkadaş " dedim ve aldım. O zaman harçlığım da vardı. Hani fetişistlikte var ya azıcık :oops: Gel zaman git zaman albümü dinlemez duruma geldim. Albüm kapağına bakarak albüm alınmaz. Aylin Aslım'a yine...
  8. T

    Demir Demirkan

    Demir Demirkan'ın 2004 İstanbul albümünü severek dinlerim. Albüm baştan sona buram buram rock kokuyor! Gitar soloları enfes!!! Vokaller kaliteli!!!! Yalnız DD'ın diğer albümlerini dinlemedim. Sevgiler.
  9. T

    Erkan Oğur

    Erkan Oğur sayesinde perdesiz gitar, e-bow, kopuz... enstrümanlarını dinleme şerefine eriştim. Çok mutluyum.
  10. T

    Erkan Oğur

    Erkan Oğur kopuz, perdesiz gitar, e-bow... çalıyor ise sorumu bu başlıkta sormam en doğal hakkım değil midir? Sevgiler.
  11. T

    Erkan Oğur

    Birkaç sorum olacak arkadaşlar; Klasik gitar çalmayı bilmeden perdesiz gitar çalınabilinir mi? Bağlama çalmayı bilmeden kopuz çalınabilinir mi? Kopuz'u hangi şehirlerde ve nerelerde bulabiliriz? (bulunduğum şehirde yok sanırım arkadaşlar :? )
  12. T

    Erkan Oğur

    Erkan Oğur'u tanımaya ömür yeter mi bilmiyorum arkadaşlar. Evimizde, kendi icadımız olan ama ses çıkarmayan oyuncak gitarımızla -perdelerini de söktüm tabi- üstadın gitar sololarını taklit ediyorum. Perdesiz Gitar çalmak istiyorum ben diyorum. Kopuz da çalmalıyım diyorum. Ama nerdeeeee???
  13. T

    Yüksek Sadakat

    ...
  14. T

    Yüksek Sadakat

    ...
  15. T

    Erkan Oğur

    Erkan Oğur'u yeni tanıdığım için utanıyorum kendimden. O'nu tanımayamadan geçirdiğim her an bizim için çok çok büyük bir kayıpmış... Bu sebepten ötürüdür ki O'nu tanıma hikayemi kısaca anlatmak istiyorum sizlere... "Perdesiz gitarın "O" icat etti, bu adam kırıktır " diye bahsederdi...
Geri
Üst