firtinacekici kullanıcısının son içeriği

  1. F

    Gitar Boyama - Desen - Resim - Sticker Yapıştırma Üzerine

    dün ilk sticker larmı yaptırdım. fakat hiç te umduğum gibi olmadı. öncelik le kağıt kalitesi çok düşük ve seçme şansınız yok çünkü ellerinde tek çeşit kağıt var. aynı defter etiketleri gibi. ve diğelim kuru kafa yaptıracaksınız. size kuru kafa resmini a4 kağıdı boyunta bir kağıdın ortasına...
  2. F

    yamaha pasifica

    bende Yamaha PA112Jm var. bir çok kişi denedi gitarımı ve hepside klavye ve sesine hayran kaldı. bence yamahalar verdiğin paranın hakkını fazlasıyla veriyorlar. işcilik olarakta çok kaliteli gitarlar. özlellik le blues la uğraşıyorsan ve çok fazlada paran yoksa en tercih yamaha olacaktır.
  3. F

    Gitar Boyama - Desen - Resim - Sticker Yapıştırma Üzerine

    arkadaşlar ben şekil ve resim bulmakta sorun çekiyorum. elinizde varsa değişik resimler burda bzimle paylaşırsanız harika olur. bide internetten hangi sitelerden bu şekilleri temin edebilirim.
  4. F

    Gitar Boyama - Desen - Resim - Sticker Yapıştırma Üzerine

    daha yaptırma fırsatım olmadı. ama dediklerine göre zor çıkan bir şey miş. doğru düzgün bir şekil bulduğum an yaptırıp kalitesi hakkında sizi bilgilendiririm.
  5. F

    Gitar Boyama - Desen - Resim - Sticker Yapıştırma Üzerine

    kızılayda engürü iş hanının karşısında büyük bir kırtasiye var. oranın alt katı sırf bu işlerle ilgileniyormuş. bende gittim sordum sen şekli getir biz yaparız dediler. poster falanda yapıyorlarmış. yanlız ben şekil konusunda biraz sıkıntı çekiyorum. internette nerden bulabiliriz bu şekilleri.
  6. F

    Gitar Boyama - Desen - Resim - Sticker Yapıştırma Üzerine

    beyler stciker yaptıracamda değişik resimler arıyorum nerden bulabilirim. elinizde hoş stciker lar varsa buradan paşlaşmanız mümkün mü?
  7. F

    Tube Screamer

    merhaba arkadaşlar. bende park g25r amfi var. ve ibanez ts9 almak istiyorum. ikisinin uyumu nasıl olur. ts9 dan tam performans alabilirmiyim acaba.
  8. F

    pick guard değiştirme

    merhaba arkadaşlar ankarada her marka gitar için pickguard satan bir yer varmı? yada ankarada pickguard yaptırabileceğim bir yer varmı? yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
  9. F

    yardım guitar rig

    merhaba arkadaşlar. gitarımı bilgisayarın microfon girişine bağlayıp guitar rig i açtığım zaman acayip bir cızırtı oluyor. o cızırtıdan başka hiç bir şey duyulmuyor. gitar sesini bile duyamıyorum. aynı şekilde onboard ses kartının line in girişine taktğım zamanda aynı cızırtı oluyor. biri bana...
Geri
Üst