Nato kullanıcısının son içeriği

  1. N

    Survivor Türkiye-Yunanistan

    Aytuğ kazanacakmış , çekim ekibinde olan birinden duymuştum aylar önce...
  2. N

    Ruhun Gemisi

    Albüm hala çıkamadı gitti yahu :(
  3. N

    Kenan Akçora

    Demo albümün beklediğimiz heavy metal tadında olmadığını , biraz daha piyasaya yönelik olduğunu söylediler arkadaşlarım.
  4. N

    Crossfire

    Grubu arkadaşımın bilgisayarında ilk kez dinledigimde yabanci bir grup zannetmiştim.Çok sevdim ve albümlerini aldım hemen.Yeni pentagram olarak anılmaları ise yakışmış.Bu lakap hakkında grup üyeleri neler düşünüyor.
  5. N

    Kampüsistan

    il defa geçen gün zledim ama olaylar sarmadı.Yapma bir havası var. Hem kızlarda o kadar güzel değil. Abartı sahne çok. Özenti bir dizi -Beverly hills- taklidimsi bir gariplik yapmaya çalışmışlar.
  6. N

    Bulutsuzluk Özlemi

    yok be. safsata onlar. nejat hocamın öyle işlerde tuzu olmaz. Bulutsuzluk özleminin ilk kurucuları arasında aykut ve seden gürel de var. Ayrıca barış mançodan sonra Billboard dergisinde listeye giren nadir sanatçılardan biridir Nejat Abim.
  7. N

    Oktay Sinanoğlu

    mükemmel bir insandır. ayrıca sevenlerinin kurduğu site adreside şu : www.sinanoglu.net . Yaşayan türk büyüdüğüdür bence.
  8. N

    Fotoğrafcılık

    Görüldüğü kadar kolay olmayan bir sanat türüdür.Eskiden manuel fotoğraf makinaları vardı, şimdilerde ise dijital ve ruhsuz resimlerle idare ediyoruz.
Geri
Üst