mind kullanıcısının son içeriği

  1. M

    TNK

    hayırlı olsun vatana millete :)
  2. M

    Catwalk

    Skytürk Haberler: "Ankaralı sosyete ve gençler Catwalk grubunun rock şarkılarıyla kendinden geçti" eheheh :D yürü beee kim tutar :)
  3. M

    Degika

    Davulun mikrofonlarına çok kötü davranmışsınız bak çocukcağızlar küstü ağlaya ağlaya kaçtı davuldan. Çok üzülmüşler gidip "tonmaister" e şikayet etmişler :D Elinize sağlık ilk defa dinledim sonunda =)
  4. M

    RUJ (Alternatif/Modern Rock) - Ankara

    Söylenecek fazla söz yok.. Oktay başta olmak üzere tüm sevenlerine baş sağlığı, güç ve sabır diliyorum.
  5. M

    MFÖ

    Kendileri ve yaptıkları müzik saygıdeğer... Hep varlardı, uzun süre de olurlar umarım. Çok iyiler, çok iyi müzisyenler.. En kötü ses sistemi ve ortamda bile kusursuz vokalleriyle kusursuz bir konser verebiliyorlar, yılların tecrübesi ve müzisyenlikleriyle.. Saygı, sevgi.. Eksik olmasınlar..
  6. M

    Sınıf 64 (Modern Thrash Metal) - Ankara

    Tebrik ederim iyi gazladınız ortalığı helal olsun :)
  7. M

    Degika

    "Ben de neymiş sandım!" :)
  8. M

    Pin-up

    Lezizmiş kayıt elinize sağlık.. Canlı daha bi güzel..
  9. M

    Degika

    demonuzu dinlemiştim başarılıydı, canlı da merak ediorum. sevgiler saygılar başarılar :)
  10. M

    The Climb

    zamanında H2000'de izleyip principia'yı oracıkta almıştım. geçenlerde de dost'ta ilk albümü buldum aldım. ilki daha güzel bence. principia'daki candy adlı şarkı da çok çok güzel ama birinci albümden yanayım.. ellerine sağlık..
  11. M

    Tuşe! (Rock) - Ankara

    gördüğüm "en profesyonel amatör grup"tu sanırım. hepinize teşekkürler, tebrikler, başarılarınızın devamı :) görüşmek üzere...
  12. M

    Tuşe! (Rock) - Ankara

    ben de dün akşam limonda dinledim. pek takdir ettim :P nasıl bir gitar çalmaktır o? :) ellerin dert görmesin kardeşim. :lol: başarılarınızın devamını dilerim :P
  13. M

    çakırkeyif

    sanırım 1.chilekesh 2.deja-vu 3.seksendört 4.overdose 5.çakırkeyif..sanırım :)
  14. M

    Suitcase

    muse'un alt grubu olarak ve bodrum'da gumbet'te bir barda dinleyip pek de beğenmediğimi hatırlıyorum. bir özellikleri, farklı bir yönleri yok gibi gelmişti.
  15. M

    çakırkeyif

    ben de ne eksik bu forumlarda diyorum. şimdi oldu işte :) hoşgeldiniz :) demo şahane zaten, ona denilecek laf yok. ama cidden fazla kaptırınca bunalıma sürükleyebilir insanı, o kadar etkili hehe :) başarılar... görüşürüz..
Geri
Üst