Alison kullanıcısının son içeriği

  1. A

    Cin Seddi

    Ben de az kalabildim ama çok beğendim. Davulcunuz çok tanıdık geldi, TED mezunu muydu kendisi? Sonsuz başarılar dilerim. KorkuluK/Bass
  2. A

    DeM (Rock-Pop-Disco) - Ankara

    Duymamış oliyim :D
  3. A

    Alive (Grunge) - Ankara

    Göktuğ sağol abi ya kafayı gözü toparlamaya çalışıyorum işte. Bu bar ve haftalık programlar konusunda son zamanlarda benim algılayamadığım şeyler olmaya başladı Ankara'da. Uzun uzun bişeyler yazmıştım ama göndermeden sildim şimdi adamların forumu şişirmiyim diye.. Herkesin mutlu olması...
  4. A

    Alive (Grunge) - Ankara

    Arkadaşlar aman diyim ne idüğü belirsiz insanlar yüzünden sebepsiz yere tartışmayalım birbirimizle. delibassçı baba KorkuluK olayında herşey normal değil aslında çünkü Tolga Bey bizim forumumuzda artık çalmayacağımızı söylüyor ama bar sahipleri telefonda bundan haberleri olmadıklarını...
  5. A

    Deus-ex Machina

    Bence etkilenmemişlerdir :) Deus ex Machina, "makinadan gelen(çıkan) tanrı" anlamına geliyor. Grubu dinleyemedik ama kaydınız filan varsa nete koyun, dinleyelim. Hoşgeldiniz/başarılar :)
  6. A

    RUJ (Alternatif/Modern Rock) - Ankara

    Başınız sağolsun arkadaşlar. Allah Oktay'a ve size sabır versin :(
  7. A

    Gode

    İyi dilekleriniz için çok teşekkürler beyler :) Görüşmek üzere.. Sevgiler..
  8. A

    Rest

    İyi dilekleriniz için çok teşekkürler dostlar :) En kısa zamanda görüşmek üzere.. Sevgiler..
  9. A

    DeM (Rock-Pop-Disco) - Ankara

    İyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler beyler. İstirahat sürem dolduğunda izlemeye gelicem sizi. Göktuğ sana da geçmiş olsun bu arada. Sevgiler&başarılar..
  10. A

    Bangkok B.B.

    Başta Selçuk ve Haluk olmak üzere hepinize selamlar. Sezon başlasın da Ankarada filan çalın ya.. Müzik dinleyelim biraz :)
  11. A

    Pin-up

    Müzik forumunda en iyi ve en kötü amatör rock grubu muhabbetleri dönüyor da. Baya kulağınızı çınlatmışlar :lol: İmparatorluk güçleri baya sıkı saldırıyor ama sempatizanlarınızın pes etmeye niyeti yok gibi.
  12. A

    Pin-up

    Kircan mı belumu dışında ne canlı ne de banttan dinleyemedim sizi ama sansasyonel grup olduğunuz kesin. 80630.com müzik forumu birbirine girdi sayenizde :D Sevgiler&başarılar..
  13. A

    Rest

    Evet Saygın ya hatırladım tabi.. Ben senin sen olduğunu bilmiyodum :P 8-9 ay önce Dummy'de cumartesileri 9-12 çıkıyorduk biz, o zamanlardan idmanlıyız bu olaya. Açıkçası ben o zamanlar 12'den sonra çalmaktan daha çok seviyordum o saati. Ama yaz dönemi diye heralde, bu aralar tadı yok hiç...
  14. A

    RUJ (Alternatif/Modern Rock) - Ankara

    Yemek yemeye gelmiştim çarşıya, çalan grubun siz olduğunuzu bilmiodum. Exi çalmaya başlayınca uyandım olaya ama fazla kalamadım :( Gayet iyiydiniz tebrikler :)
  15. A

    Knightmare (Heavy/Power Metal) - Ankara

    Evet kurucu kadrodan kalan tek eleman gitarist Bülent. Burçak 2 senedir filan gruptaydı sanırım.
Geri
Üst