Deathination kullanıcısının son içeriği

  1. D

    pocket kulaklık amfileri ve click track düzeneği.

    Ozaman da mixer çıkışından gelen line seviyesi sinyali yükseltmek için kulaklık preamfisine ihtiyacı olacak. daha külfetli ve masfralı olur. en kısa çözüm bu.
  2. D

    Pc ye mixer bağlama sorunu

    uca200 usbden Pc'ye, uca inputları mixerin main out'una ya da tape out'a , uca outları 2+1'e, tabiki değişik kablolara ihtiyacın olacak, b1 de mixere şeklinde bir baglantı olmalı. 802'de b1'in baglı oldugu kanalda 48V açık olmalı.
  3. D

    pocket kulaklık amfileri ve click track düzeneği.

    İki senaryo var, Eğer mixerde yeterli aux yoksa; Sahnedeki monitorünü iptal edip, kendine küçük bir deck mixer alıp, bir kanalına metronomunu bir kanalına da sana gönderilen monitör mixini alırsın, ardından dilediğin pan ayarı ile, deck mixerinden sagında metronomun solunda davul ve istediğin...
  4. D

    Prova İçin Ses Kayıt Cihazı

    Stereo Wav olarak kayıt yapabilen hertürlü cihazı kullanabilirsin fakat prova esnasında kayıt almadan önce güzel bir spot belirleyim ordan almalısın, gerekirse birkaç denem yapın, kulaklıkla dinleyin, en güzel noktada kayıdınızı alın. En nihayetinde yıllar önce bu şekilde albümler kaydediliyordu.
  5. D

    Behringer UCA222 mi? UCG102 mi? Acil yardım!!!

    Behringerin ses kartları başlangıç için ideal olabilir ya da aynıfiyat aralığındaki ses kartları. Zaten bu fiyat aralığında ön plana çıkan süper kartlar olmadığından, behringer de alsan, m-audio da alsan, e-mu da alsan sonuç farketmeyecektir. İçin rahat olsun.
  6. D

    Ses ve Kayıt Teknolojileri | Volkan ADA

    Ultra-G ürünü, bir DI box olup aynı zamanda üzerinde PAD devrelerini bulunduran bir kabin similatörüdür. DI box'ın burdaki görevi , balansız gelen gitar ve amfi sinyalini, balanslı sinyale çevirmektir. Yani kayıt aşamasında efektörlerinin en sonuna bu cihazı bağlarsan sana bir kabin...
  7. D

    Ses ve Kayıt Teknolojileri | Volkan ADA

    Ses kayıt teknolojilerinde ilerlemek isteyen ya da başlangıç seviyesinde olanlar için, gerçek ses teknisyenliği müfredatlı uygun fiyata bir özel ders isteyenlere. Teori dersleri ve öğretici ödevler. Analog ve dijital sistemlerin temelleri. İstenilen DAW'a göre eğitim(cubase, logic...
  8. D

    bir sorum olacak

    Kanalı stereoya çevirip, stereo pitchshifter + delay ünitelerini doğru şekilde kullanarak yapabilirsin. Ultrapitch, doubler gibi pluginlerde işini görecektir. Ama bunları yapatıktan sonra fazlarını kontrol et ki, mono dinlerken farklı duyulmasın.
  9. D

    Profesyonel bir kayıt yapmam için öneri ekipmanlarınız ?

    o kadar ekipmanı dizemessin eve 1, dizdin diyelim onları çaldırman için onlar kadar yalıtım ücreti ödemen lazım 2, hadi bunları da yaptın bunun düzenlemesi aranjesi miksajı masteringi var bunlar için bilgiye deneyime ihtiyacın var 3.. bunların oldugunu varsayarsak belki 100bin 300bin dolar...
  10. D

    Kayıt Programları Sorular\Sorunlar

    Re: cubase HDD'nde yeterli yer kalmamıştır. Kaydebilecek yer kalmamıştır. Ya da projenin directory'sinde ki Drive'da yer kalmamış olabilir (C:, D: gibi) Ayrıca Cubase'den Audio Pool'daki gereksiz dosyaları temizlemeyi dene. Export edersin ama sadece varolan pluginleri kullanarak, Zaten sana...
  11. D

    Ses dosyasındaki alt yapıları parçadan nasıl ayıklarız???

    Acapella diye bir yöntemle yapıldığını duymuştum. hatta ben de britney spearsın acapellasını bulup indirmiştim, sadece vokaller, vokal sırasında da çok çok az birkaç synth geliyordu ki çok onemsizdiler. Mantığına gelince, vokal eliminasyonu bir kanalın fazını döndürerek yapılabiliyordu, ama...
  12. D

    Aynı anda birden çok ses kartıyla kayıt mümkün mü? /Nasıl?

    Eğer kartların pci değilse ve word clock ya da adat'tan ilk ses kartını host seçip diğerlerini ona slave edebilirsin. Hatta bazı kartlar firewire üzerinden bus olarak birbirlerine bağlanabiliyor. Bu word clock bağlantı sırasında hublar kullanman gerekiyor bir de.
  13. D

    Kompresor yazilimi

    tai çok merak ettim gerçekten nasıl bir yazılım o, nerden routing yapiorsun da compress ediyorsun sonra geri sahneye veya audition'a gonderiyorsun işlenmiş sesi?
  14. D

    Kayıt Programları Sorular\Sorunlar

    cubase Sx 4'ün daha hatasız crack'i mevcut degil, ki sx3'te bile o hatayı veriyor ama çok nadir. Sx3 e geçersen daha nadir karşılaşırsın o hata ile düşünmekteyim. sx4 çok iyi korunan bir yazılım.
  15. D

    DeathinatioN (Thrash- Speed Metal) İst.

    Bülten: Eylül dedim 2009 olmuş. 8O Birkaç sağlık problemi ve ekipman sıkıntısı yüzünden kayıtlara başlayamadık. Artık tutamaz kimse bizi. Deathination Ada Ses ile kayıtta!
Geri
Üst