Anarshikk kullanıcısının son içeriği

  1. A

    JokerMG - İzmir

    silah istememi dinledim gayet güzel olmuş eline sağlık :) . gitarın tonu ve kaydı çok başarılı bence. başka parçalarını da eleştirmek üzere :) kolay gelsin.
  2. A

    Crimson(Metal)-ankara

    ne desem boş çok güzel bi grup bence vokali gitarı bası davulu herşeyi çok güzel çok beğendim :). keremin sahnedeki şovu ayrı bi güzeldi vokale verip tersten çalmalar falan :D. sizi izlemeye devam edeceğim başarılar hepinize.
  3. A

    Joker (Rock) - Ankara

    iyi akşamlar sayın joker ailesi :D. bugün aldığım duyumlara göre jokerin klibi dönüyo dediler doğru mu?
  4. A

    Joker (Rock) - Ankara

    :D:D:D jokere burdan sonsuz teşekkürlerimi iletiyorm maddi manevi her yönden :P. gönül isterdiki tam birbirimize alıştığımız yerde bırakıp gitmesem ama şartlar böyle :(. yeni gelecek olan bassçı arkadaşa şimdiden hayırlı olsun diyorum. kendinize iyi bakın ;)
  5. A

    OverDose (Hard-Core / Nu-Metal) - Ankara

    aman yarebbi bu nasıl br gaz nasıl bir performans ;) konserde herşey çok güzeldi, pogo olayına gelince acaip zevk aldım ama o görevli ayıp etti be :P ne güzel eğlenip gidiyoduk :) devam devam aynen devam beyler. cumartesi günkü konsere gelmek farz oldu şimdiden başarılar.
  6. A

    Bas ve Ekipmanı hakkında herşey

    eywallah ares ;) dediğin doğru ampeg veya hartke ye beni bağlasan deliler gibi ton veririm :P peki o zman bana 5 telliler de fiyat performans bakımından yüksek olarak ne önerirsin?
  7. A

    Bas ve Ekipmanı hakkında herşey

    washburn t15 hakkında internette hiç bi bilgiye ulaşamadım kullananınız varsa öneriler artılar eksiler nelerdir? zuhal müzikte denedim gayet güzel rahat ama o fiyat olarak gayet ucuz geldi. ucuz et kara yahni olayına girmemek için soruyorum eğer bilen varsa bilgilendirirse veya nette kaynak...
  8. A

    OverDose (Hard-Core / Nu-Metal) - Ankara

    beyler güzel bi program izledim. malum eryaman-otobüs-zman üçlüsü ikinci yarıya bırakmadı beni. en son biziz de izlediğimden bu yana çok güzel gelişmeler olmuş özellikle hikmet adına ;). başarılarınızın devamını diliyorum. izmirde hayırlı olsun bu arada. :)
  9. A

    Rind

    besteler ve performans gerçekten güzeldi ellerinize sağlık. eğer demo kayıt vs falan varsa temin etmek gerekir.
  10. A

    OverDose (Hard-Core / Nu-Metal) - Ankara

    bence bi amatör grubu hataları için dinlemek çok saçma amaç eğlenmektir tabii ki hatalarını da söylemek gerekir ama millet sırf hata bulucam diye dinleyince olmazki öyle put gibi... mesela biziz de dinlediğimde biz pogo yapçaktık ama bakıyoruz millet aval aval bakıo acaba nerde sıçacaklar diye...
  11. A

    Kısadevre

    hayırlı olsum tanselim ;) alpim sanada yeni pedalın hayırlı uğurlu olsun 8) en yakın zamanda sizleri sahnede görmek dileğiyle :metalhead:
  12. A

    OverDose (Hard-Core / Nu-Metal) - Ankara

    bravo beyler umarım bidahaki sefere bidaha hoplar zıplarız. acaip eğlendim :metalhead :P
  13. A

    Pin-up

    aşırı gaz ve güzel 8) çek çek çek ...... ... ! :P
  14. A

    Kısadevre

    vallaha tanselim gayet başarılı bi kayıt tebrik ederim. bende ezberledim sayılır dinleye dinleye ;) dünkü ziyafetler(müzik, yemek, derin müzik) içinse ayrı bi teşekkür alp ve sana.
  15. A

    Filofobi

    filofobiyi sevdim bundan sonrada hep dinlemek isterim başarılar :twisted:
Geri
Üst