immortallizm kullanıcısının son içeriği

  1. I

    Milton Keynes Dons

    evet fmde falan da var ama fmde çok kötü yapmışlar milton'u gerçekte daha dişli ve kafaya oynayan bi takım :) tro andre flo da milton keyneste oynuyomuş eski norveçli çoğumuz hatırlar heralde :)
  2. I

    Milton Keynes Dons

    İngiltere 1.ligde mücadele eden,geçen yıl iddaa ile hayatıma giren mavi beyaz güzel takım :) benden başka da iddaa da yada başka yerde görüp de izleyip de beğenen varsa bekleriz :)
  3. I

    Eskişehirspor

    bize karşı hep oluyolar alışmak lazım artk :p şaka bi yana bence gayet iyiydik her maçı da kazanıcak değiliz ya..
  4. I

    Eskişehirspor

    ''Başarılı olmasını istediğim bir Anadolu takımı, hak ediyorlar.'' aynen katılıyorum,hem şehir yapısıyla hem taraftarıyla hem de bu yıl oynadıkları güzel futbolla umarım ilk 5 te bitirirler en az..
  5. I

    Fantezi Edebiyatı (Fantastik Edebiyat) Hakkında

    harry potterla birlikte büyüdüm ben yav :) ilk çıktığında yanlış hatırlamıyosam ikimizde 11 yaşımızdaydık :D şimdi ben 18 i geçtim pis herif evlendi barklandı çocuk yaptı :)
  6. I

    Groundhog Day

    bu filmin dvd sini bir türlü bulamıyorum..
  7. I

    Back To The Future

    back to the future efsane ya kült işte.. :D
  8. I

    Super Bad / Çok Fena

    ben hiç beğenmedim bu filmi ne yazıkki bütün film cinsel içirikli mi olur yaa..gerçi gençlik filmi sonuçta belki de bu tarzı sevmediğim içindir..
  9. I

    Sweeney Todd

    film oldukça güzel bir film ama disturbed arkadaşımın da dediği gibi filmi beğenmemiş de çok kişi var zevk meselesi sonuçta..
  10. I

    Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    arkadaşlar ; gibson les pual classic ibanez JS1200 Esp Kh-2 ibanez jem 7 eclipse 2 bu aletlerin içinden hangisi ? Genelde hep rock çalıcam,yani punk tan hard rock a kadar..Tavsiyelerinizi bekliyorum..Aslında Gibson les paul standart da olabilir ama biraz daha pahalı olduğundan karar...
  11. I

    Guitar Hero 3

    aynen katılıyorum gitarı olsa muhteşem olur (H)
Geri
Üst