ertan3324 kullanıcısının son içeriği

  1. E

    İlk şarkımı yayınladım. Dinlerseniz çok mutlu olurum :)

    Tebrikler hocam, gayet beğendim.
  2. E

    Lambalı Amfi Önerisi

    Hocam vaktinde 1 wattlık bir lambalı amfi yaptırmıştım gürültüsüz olsun diye, o bile aşırı ses veriyordu. Eğer ev içinde kullanmayı düşünürseniz attenuator şart gibi. Bana kalsa, Axe FX III alırım. II var bende, çok çok memnunum son firmwareden beri. III'ün bir iki yıl içinde geleceği noktayı...
  3. E

    Gitar alma takıntısı hakkında.

    Bu sorunun bende de olduğunu düşünüyorum. 16 yıl -> 1 klasik gitar, 3 bass gitar, 6 elektrik gitar, 1 ukulele, minnoşum :) Böyle düşünmemin sebebi şu: Geçenlerde EMG X serisi (EMG'nin en kötü serisidir muhtemelen) manyetikli PRS Custom 24'üme bir güzellik yapıp Fishman Fluence Classic...
  4. E

    İlk şarkımız Spotify, Youtube, itunes gibi platformlarda yayınlandı! Yorumlarınızı bekliyoruz :)

    Hocam tebrikler. Gayet beğendim. Spotify'dan da takip ettim. Ben de şu anda tek şarkı ile Spotify'dayım. Daha fazlasını ekleriz ikimiz de umarım. :)
  5. E

    Axe Fx 3 Duyuruldu.

    Galiba Fractal ve Schecter firmalarının 2018 ürünlerine (Axe3 ve Elite SLS C-1) yüklü miktarda para bayılacağım :D Bir iki ay sonra Axe2 veya Blackjack SLS C-1 almayı düşünürseniz haberleşelim hocam, ekonomim daha az çöksün bari :)
  6. E

    Axe Fx 3 Duyuruldu.

    Bana da öyle geldi, ancak Axe 3 amplileri daha gainli gibi. Çok eşit bir kıyaslama olmamış sanki.
  7. E

    Axe Fx 3 Duyuruldu.

    Axe FX 2 kullanıcısı ve hayranı olarak 5 yıldır her gün forumunu takip ederim. Ooooh... Charts and Graphs Şurada FractalAudio'nun 11 nolu girdisine dikkatinizi çekerim. Aliasing noise denen kavram 200Hz - 5KHz aralığında 10db'den 20db'ye kadar değişen aralıklarla daha düşük Axe Fx II'ye göre...
  8. E

    Bireysel Teşebbüs :)

    Merhaba ahali, Yıllar sonra tekrar siteye girdim, özlemişim. Grubum bulunmuyor, albüm de yok, ancak beste benim olduğundan burada başlık açmayı uygun gördüm. Gelmişken 10 Kasım için hazırladığım enstrümantali paylaşmak istedim. Kategori uygun değilse uyarmanızı rica ederim. Yorumlarınız...
  9. E

    Kabin Simulatorleri

    dummy load vardı tabi hocam, 4 sene olmuş yazalı, o anki ekipmanı tam hatırlayamadım ancak tabi ki kafadan ses kartına çıkmadım direk :)
  10. E

    Optik/analog Gitar Kablosu!

    Evdeki elektrikli aletlerin tum gurultusunu toplamasi ciddi sikinti yaratiyor ve bu kablo bu sorunu cozecek gibi anliyorum, topraklamadan kaynaklanan yani eli tellere degdirince kesilen gurultuye bir etkisi olmayacak sanirim, dogru mudur? Bir de pvc kaplamali olacakmis fiber kirilmasin diye...
  11. E

    Optik/analog Gitar Kablosu!

    1100€ yazıyordu, önce kablonun fiyatı zannettim, hayal kırıklığına uğradım. Sonra 99€ yatırdım ve umarım benim olacak kablo, bineceğim üstüne vuracağım kırbacı :)
  12. E

    Amfim Yok Nasıl Elektro Gitar Çalabilirim ?

    neden rezalet biraz açabilir misin? gecikme mi oluyor, tizler aşırı mı fazla (belki kabin sim kullanmıyorsun şu an)? belki bir önerimiz olabilir biraz daha detay verebilirsen.
  13. E

    Amfim Yok Nasıl Elektro Gitar Çalabilirim ?

    Guitarampmodeling.com'da da birçok ücretsiz ürün var ve seneler önce bile bunların amplitube/guitar rig den daha iyi oldukları söyleniyordu. bunları inceleyebilirsiniz ampli simülasyonu olarak.
  14. E

    Amfim Yok Nasıl Elektro Gitar Çalabilirim ?

    mikrofona değil de line in'e takmak gerekli gibi hatırlıyorum ben. mikrofona takınca gürültülü ve düşük seviyeli oluyordu sinyal.
  15. E

    Behringer Pedallar True Bypass Değil Mi

    eğer memnunsanız mustafa abi (ms pozitron) true bypass modu yapıyordu pedallara yanlış hatırlamıyorsam, tabi true bypass değilse. bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz.
Geri
Üst