ZuluRaPToR kullanıcısının son içeriği

  1. Z

    Amfiler Hakkında herşey (Genel)

    10w - 20w lık Fx loop (Send - Return) özelliği olan kaliteli bir amfi öneriniz varmı arkadaşlar. Evde sadece processorümü kullanmak için bu tarz bir amfi arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  2. Z

    schecter gitarlar hakkında

    Güzel gitarlar özellikle c-1 çok hoş
  3. Z

    Vox Ad50vt

    Ama malesef AD 50 VT de fx loop yok :( Zetiman sana bir sorum olucak AD50VT2-XL ile senin anfin arasında ne gibi bir fark var bende ciddi ciddi AD 50 VT almayı düşünüyorum. Yanlız şu FX loop Send Return olayının olmaması çok canımı sıkıyor.
  4. Z

    Vox Ad50vt

    AD50VT ile AD50VT2-XL arasında ne fark var arkadaşkar bilen var mı acaba. XL modellerinde Fx Loop (Send-Return) var sadece benim bildiğim kadarıyla.
  5. Z

    Amfiler Hakkında herşey (Genel)

    Kullanıcı Kılavuzu sayfa 8 http://img3.musiciansfriend.com/dbase/pdf/man/m_482615.pdf 15 / 30 / 50 olanlarında send return yok fakat 100 lüğünde var. VOX AD50VT modeli var birde VOX AD50VT XL var - VOX AD30 VT var birde VOX AD30VT XL var bunlar hakkında bilgisi olan varmı acaba (XL ?)
  6. Z

    Amfiler Hakkında herşey (Genel)

    Mg 100 dfx i çıkarıyorum elden arkadaşım. Lanet olsun. :D VOX AD50VT ile VOX AD100VT arasındayım. yanlız şöyle bir problem var AD 50 VT lerde FX -SEND - RETURN yok sanırım direk processör bağlanamıyor. ad 50 VT lerde pre-amp i devre dışı bırakabiliyormuyuz? gene başıma iş çıktı.
  7. Z

    Amfiler Hakkında herşey (Genel)

    Fender American Strat çok çalmadım ama bir kaç kere elime aldım bir-iki saat. Fender Mexico ile arasında bir fark göremedim. Bu belkide tamamen benim Pro olmayışımdandır. Zaten Fender American alsa idim onu hakkını verememek rahatsız ederdi. MG amfi den şu an kurtulmak gibi bir durumum yok zaten...
  8. Z

    Amfiler Hakkında herşey (Genel)

    Gerçekten çok üzücü bir video :D Tam olarak dediğini anladım. Konuyla bağlantılı Mexico Stratıma 500 lira verip Fender Noiseless (Strat) Set alsam değer mi sence.. Şimdiden çok teşekkürler. :)
  9. Z

    Gitar Manyetikleri hakkında herşey (Genel)

    Fender Mexico Strat " 3 Standard Single-Coil Strat Pickups (Ceramic Magnets) " ile Fender American Strat Manyetikleri " 3 American Strat Single-Coil Pickups " arasında nasıl bir fark var MExico Fenderime 500 lira verip Fender Noiseless (Strat) Set 3'lü Manyetik Seti taksam sizce nasıl...
  10. Z

    Amfiler Hakkında herşey (Genel)

    MG 100 dfx kullanıyorum aslında ama çok hevesim var SRV tarzı Tonlara TS-808 bile var elimde Fender in 15 wattlık Junior serisinden şaşma diyebilirmisin ? (ama malesef Fender Mexico var) :( BU arada Pes sesler SRV için çok önemli Kendisi 0.13 tel kullanıyordu yanlışmıyım ?
  11. Z

    Amfiler Hakkında herşey (Genel)

    Lambalı amfilerde ses yarıya geldikten veya yarıyı geçtikten sonra güzelleşiyormuş. Eve 10 wattlık bi lambalı amfi almak istiyorum fakat bu konuda bilgisizim nerede satılıyor hangi markaların hangi modelleri işe yarar. Diyeceksiniz ki 10 wattlık tüplü amfi mi olur ? youtubede 4 tüplü 10 - 15...
  12. Z

    Şarkıların Elektro Gitarsız Versiyonları

    Arkadaşlar verdiğiniz cevaplarla çok faydalı oldu çok teşekkür ederim.
  13. Z

    Şarkıların Elektro Gitarsız Versiyonları

    Youtubede şarkıların Orjinalleri çalıyor fakat gitarın sesi kısılmış youtubedeki gitaristler üzerlerine gitar çlıyorlar bu şekilde şarkıların Gitar sesleri kısılmış olanları nereden veya nasıl bulabiliriz ? Evde pratik yapmak açısından çok iyi olur diye düşünüyorum.
  14. Z

    Pod xt & xt live

    Boss mu alsaydım ki acaba ? geri gönderebilirim şuan ? Marshall amfinin Tonu güzel Amp similatörlerini kullanmıyorum pedalların. yapmacık geliyor. Distrtion overdrive flanger bulunsun diye aldım makinayı. Aslında Boss ME-33 vardı bende. kaç yıldır onu kullanıyordum. bu seferde Başka marka alayım...
  15. Z

    Pod xt & xt live

    Çok teşekkürler. Ben aleti aldıktan sonra update falan felan işlerine girmek istemiyorum. Metal pack beni ilgilendirmiyor aslında tarzım değil Bluesci adamım ben en sert sound'um Hard Rock olur. Amfi similastonlarına da gerek yok Marshall 100DFX kullanıyorum. Amfi similatörü hoşuma gitmiyor. Ama...
Geri
Üst