mavromati kullanıcısının son içeriği

  1. M

    Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    hamer ya da godin falan da düşünebilirsin
  2. M

    Godin Summit Ct Hakkında

    Arkadaşlar merhaba Bu zamana kadar hiç godin gitar denememiş biri olarak godin summit ct hakkında biraz genel bilgiye ihtiyacım var. Gibson sg kullanıyorum ve bir takasla karşı karşıyayım. :) Tarz olarak birbirlerinden iki çok farklı gitar olduklarını biliyorum sadece. Bir değerlendirmede...
  3. M

    RocknRolla (2008)

    Yani gerçekten guy ritchie'nin madonna'dan boşandığına seviniyorum.Yaratıclığını yeniden kazandı.Bilmiyorum hatırlıyor musunuz Revover'i.Kuantum fiziği falan nasıl bişey yapmaya çalışmıştı.Ama Rock'n Rolla gerçekten çok sağlam olmuş.O royal marka sigaranın tanımlanması repliği özellikle beni...
  4. M

    Aşkı En iyi tanımlayan filmler

    science of sleep
  5. M

    Slumdog Millionaire

    Bu yılın iddialı filmlerinden bence.Filmin başlarından apayrı keyif aldım veletler büyüdükçe film ciddileşmeye başladı.Nihayetinde de Danny Boyle'un her filmi gibi bu filmde mutlu sonla bitti.Tavsiye ederim.
  6. M

    My Name Is Earl

    Randy ve Darnell en efsane tiplemelerdir.Dizi zaten başlı başına efsanedir.3. sezonu deli gibi bekliyorum.Diskordion arkadaşım umarım yardımcı olur bana:)
  7. M

    Yılın en iyi ve en kötü filmleri

    26 ekimde Türkiyede vizyona girecekmiş saw 4.Yine Darren Lynn Bousman çekiyormuş filmi. Bu sene çok kaydadeğer bir film göremedim piyasada ama en kötü film Borat diyebilirim.Gerçi unutmuşum Fountain çok iyi bir film bu yıl çekilen filmlerin arasında.
  8. M

    Duyulmadık,bilinmedik filmler

    "Yağmurdan Önce" çok şık bir filmdir.Makedon yönetmen Manchevski'nin ilk filmiydi yanılmıyorsam.Filmin kendisi de müzikleri de muhteşemdir.Senaryosu sebebiyle sinema okullarında ders olarak okutuluyor diye duymuştum.İzlenilmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum.
Geri
Üst