• F
    Selam Benim fender'de bir gelişme var mı? Av.ferit Belgin
    C
    Hocam marshall jvm410h klonu bana kaça patlar acaba, bir de mesa boggie mark V klonlayabilir misin hocam, klonlayabilirsen fiyatı aşşağı yukarı ne kadar olur?
    B
    merhaba. elinizde ev - sahne için ideal amfiler var mı şu an
    A
    Merhaba Oguz. hi-gain dusuk watt amfi istiyorum. Basarili calismalariniz oldugunu duydum. Istedigim bir amfiyi detayli anlatmak ve nelerin yapilabilir oldugunu konusmak icin iletisim yeri burasi mi? yoksa email adresinizi veriyor musunuz, veya skype veya diger chat ortamini kullaniyor musunuz?

    iyi calismalar,
    Ibrahim
    .... üzerindeki power lambaları JJ EL 34...birinci sorum; bu durum power lambalarından birinin çalışmamasından mı oluyordur? İkincisi; elinde ( kullanılmış da olabilir ) yazdıgım tip de power tüp varsa almak isterim. şimdiden ilgine teşekkür ederim,selamlar saygılar
    Oğuz
    Dostum selam, bu siteden TONAL MARSHALL JCM 800 2204 KLONU amfi aldık, senin yaptığın , bir arkadaştan, geldiğinde amfinin power lambalarından biri çalışmıyordu ama amfiden ses geliyordu, yalnız arada gidip geldiği oluyordu sesin ama ses tümden gitmiyordu, % 75-80 oranında azalıyordu, input kablosunu çıkartıp takınca yeniden eski normal halini alıyor.
    lambalı amfilerle ilgili size nasıl ulaşabilirim? emailim [email protected], ankara'da yaşıyorum.
    saygılarımla.(bu siteye üyeyim ama iletişim özelliklerini çok iyi bilmiyorum)
    o zaman alınan amfiye bir tonal moduda sart oldu neyse su amfiyi alıyımda senle daha detaylı konsuruz :)
    Standby ın çalışma prensibi çok basittir devreye giren high voltajı kesmek. Standby olmayan bir lambalı amfiyde bu switchi eklemek basittir.
    Bu gibi durumlar için bir çok amfide standby anahtarı var bu anahtar sayesinde amfi açıkken ses çıkışı olmadan lambaları ıstabiliyoruz.
    abi cok kısa daha soruyorum bida rahatsız etmiyorum :) şimdi lambalı amfiler speaker a baglanmassan yanıyor peki lambaların ısınması için kulaklıga baglarsam yine yanarmı ? :)
    Ohm işine çok kısa cvp vereyim kafan karşmasın:) sen her zaman hangi çıkışı kulanıcaksa o değerde ohma sahip kabine bağla.
    kafa amfilerin arkasında 4 8 16 ohm cıkısı var benim speaker 4 ohm eger farklı girişlere baglarsam bir sorun olurmu yada ohm cıkısı ne işe yarar cahilliğime ver :) şimdiden cok teşekkürler
    tesekkür ederim su lambalı amfilerin speaker a baglı durması olayını iyiki söyledin yoksa kesin yakardım amfiyi speakera jack sistemi yapıp hangi amfiyi kullanıcaksam jack ı ona baglamayı düşünüyorum.amfiyi aldıgımda senle tekrar iletişime gecerim birde su var.
    ğer amfilerin ikisinide aynı anda açmıyacaksan sadece kullanıcağın amfiyi açıcaksan ona göre line6 ya speaker çıkışı ekleyebiliriz.
    istiyorsan bu hayli maliyetli bir sistem ve elindeki amfiler için böyle bir sistem kurman pek mantıklı değil.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri
Üst