sozercem86 kullanıcısının son içeriği

  1. sozercem86

    Şarkı Sözü Telif Hakları

    Konu gayet faydalı arkdaşlar çok teşekkürler bende bu içerikte aradığımı buldum :)
  2. sozercem86

    Metin Türkcan Ve Setup'ı ??

    Slm metin abi benimde bir sorum olacak. Şebnem ferahla kullandığın ESP eclipse marka gitarında hangi teli kullanıyorsun ve tel aralıkları nedir 09- 42 mi yoksa 10 - 46 mı yada 9 - 46. Sizce bunların hangisi espde verimli olur.
  3. sozercem86

    Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

    bazen_ nikli üst tarafta görülen abimizden gitar aldım hiç bir sorun çıkmadı çok güzel bi gitarı kolaylık sağlayarak sattı gayet güvenilir bir insan gönül rahatlığı ile alışveriş yapılabilir :)
  4. sozercem86

    Gitar Boyama - Desen - Resim - Sticker Yapıştırma Üzerine

    valla bişeyler yapmak ve yaptırmak istiyorum fakat nerede yaparlar bilemiyorum kendimde uğraşabilirim ama gitarımı çok sevdiğim için kıyamıyorum odamda 2 yatak var birinde ben diğerinde gitar yatıyo :)
  5. sozercem86

    Gitar Boyama - Desen - Resim - Sticker Yapıştırma Üzerine

    merhaba elimde Beyaz jackson performer rr var ve gitara modifiye yapmak istiyorum ne önerirsiniz ? şerit falan çekmek istiyorum aklımda bi takım şeyler var fakat bunu uygulamaya geçirebileceğim dükkanlar mevcut mu ? mesela küçük bir kuru kafa ve gözlerin içine kırmızı ışıklar falan :) fazla mı...
  6. sozercem86

    İlk gitarınız

    İlk gitarım kuzenimin gitarıydı 8 yaşındaydım ağlaya ağlaya gitarı zorla kendime hediye ettirdim :D ve 2 gün sonra izlediğim bi konserden etkilenerek gitarı kırmıştım dün gbi hatırlıyorum gitar sanchez di 2. gitarımı 10 yaşımda aldım çalamayınca onuda kırdım :) 14 yaşımda tamam dedim müzik için...
Geri
Üst