fenderli kullanıcısının son içeriği

  1. fenderli

    Eventide I Olan Var Mı

    eventide çok cici reverb delay pedalı. ebay fiyatı 400 dolar veletin. bir ara almayı düşündüm ama çok para yahu
  2. fenderli

    Kayıt Düzenleme

    Dostum benim kayıtları bir dinle. Yeterli dersen benimkiler civarında birşeyler yapabilirim bayramda zevkine para almadan. Daha da profesyonel birşeyler istersen Pb Müzik-Hakan Kurşun şiddetle tavsiye ederim. Haklı olaraktan tuzlu olur biraz ama mikste üstüne tanımam.
  3. fenderli

    Narda Afrika

    19 Temmuz Cumartesi günü saat 13:30 da Berrak Sırma'nın sunduğu Kültür Mantarı programındayız. İlk televizyon röportajımızda sizleride aramızda görmek isteriz. Kültür mantarı programını http://www.imc-tv.com/ adresinden veya uydudan izleyebilirsiniz.
  4. fenderli

    Narda Afrika

    Narda Afrika 21 Temmuz Pazartesi saat 23:59 da CNN Türk'te Mesut Yar ile "Burada Laf Çok" programında canlı yayında. Türkrock tayfasının da desteğini bekliyoruz :)
  5. fenderli

    Narda Afrika

    Narda Afrika 13.07.2014 de saat 14:00'de Rock FM'de!!!
  6. fenderli

    Türkü Cover Grupları

    Abdurrahman Tarikçi şiddetle tavsiye ederim çok başarılı müzisyenlerle harika bir albüm kaydetmiş bir Trt müzisyeni. Çok kaliteli bir albüm. Bakın mutlaka :)
  7. fenderli

    Fender Stratlar Hakkında Bir Kaç Soru

    Arkadaşım çok düşünüyorsun. Al bir gitar çal keyfine bak. Bu işlere çok dalarsan çalmaktan uzaklaşıp teknik adam olup çıkarsın. Özetle onu bunu boşver al gitarını çalmana arkadaşım :)
  8. fenderli

    Narda Afrika

    Narda Afrika'nın ilk klibi "Ben Efsaneyim" 5 Mayıs 2014'de Esen Müzik aracılığıyla yayınlanmıştır.
  9. fenderli

    Narda Afrika

    7 Haziran 2014 Cumartesi günü 100% FEST'in ikinci gününde Narda Afrika sahnede!
  10. fenderli

    Narda Afrika

    Barış Başarol, Onur Erdem Erdur, Görkem Atakul ve Şah Cihan İngin'den oluşan teatral ve ironi barındıran şarkı sözleriyle popüler kültüre yeni ve farklı bir soluk kazandıran pop-rock grubu Narda Afrika, grupla aynı ismi taşıyan ilk albümü “Narda Afrika” ile 18 Şubat 2014'de müzik marketlerde...
  11. fenderli

    Neden Kimse Videolu Kanal Kayıt Yapmıyor?

    Eline sağlık dostum harika olmuş ben de yer almak isterdim bu videoda :) Video için "sony vegas movie studio hd platinum 11.0" denemelisin bence. Kurcalarsan 3-4 saatte hepten çözersin programı. Daha profesyonel geçişler efektler falan eminim daha iyi olacaktır video açısından :)
  12. fenderli

    Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

    bu da benim çeyiz :) boss fv500l, ibanez sr505, fender zone deluxe, mxr carbon copy, boss harmonist, takamine eg330sc, isp decimator g string,polytune mini, carl martin comp, fender stratocasterr,morley bad horsie 2, gibson les paul traditionall, engl ironball, shure pg42 ve focusrite 2i4
  13. fenderli

    quentin tarantino

    o değil de adam bağlama da çalıyormuş la :D
Geri
Üst