soogar kullanıcısının son içeriği

  1. S

    Line 6 Pod x3 PC Bağlantı Sorunu

    Peki dediğiniz gibi yaptım gitarı inputtan pod x3 e pod u da usb ile pc ye bağladım, pod u açtığımda hoparlörleri pod un outputuna bağlıyorum fakat gitarın sesi gecikmeli geliyor ve çalarken rahatsız edici konumda, kullanan arkadaşlar ne yapıyorlar acaba bir çözümü vardır sanırım çünkü bu...
  2. S

    Line 6 Pod x3 PC Bağlantı Sorunu

    Bunu mu demek istediniz tam anlayamadım hoparlörleri bir dönüştürücüyle pod x3 ün outputuna bağladım, hoparlörlerden ses alabildim. Doğru kullanım şekli bu mu olmalı yani pod u her açtığımda hoparlörleri de kasadan söküp pod un outputuna mı bağlamılıyım ?
  3. S

    Line 6 Pod x3 PC Bağlantı Sorunu

    Merhaba, Pod x3'e ait bütün programları kurup 2.0 bir usb girişinden aleti pc'ye tanıttım, çalıştırır çalıştırmaz zaten otomatik ses kartı şeklinde varsayılan olarak kendini ayarlıyor buraya kadar hiçbir sorun yok. Sorun şu ki ses ayarlarında Kayıttan Yürüt seçeğinde POD X3 aktifken...
  4. S

    Line 6 Pod X3 ve X3 Live Karşılaştırması

    Merhabalar, Kısa zaman içerisinde Line 6 Pod x3 veya Line 6 Pod x3 live'dan birini edinmek istiyorum fakat birbirlerine baya yakın aletlere benziyorlar bu yüzden kararsız kaldım. Birbirlerinden ayrıldıkları noktalar, birbirlerine göre avantajları ve dezavantajlarını öğrenebilirsem sanırım...
  5. S

    Pedal Case Yardımı ?

    Arkadaşlar 7-8 pedallık bir case almak istiyorum ama birkaç soru işareti var aklımda. Öncelikle iyi bir pedal case seçerken en başta dikkat etmem gereken şeyler neler olmalıdır ? Hem sağlam malzeme hem de hafif olması önemli olsa gerek sürekli sağa sola taşınacağı için. Ayrıca pedallara güç için...
  6. S

    Pedallar & Prosesörler hakkında (Sorunlarınız)

    arkadaşlar ben 4 gün önce elimdeki digitech rp200a yı satıp büyük bir hevesle digitech gnx2 aldım fakat, aletle ne kadar uğraşsamda bir türlü çözemedim ve istediğim tonları alamadım.. rp200a ile bile kaydettiğim tonlar şu an kullandığım tonlardan çok daha tatmin ediciydi.. gnx2 de ton yazmayı...
  7. S

    Evde kayıt için hangi cihazı alsam?

    Sanırım bu kayıt cihazları baya geniş kapsamlı aletler... Ben evde demo yapmak için iyi bir ses kartı almam en iyisi olcak heralde :)
  8. S

    Evde kayıt için hangi cihazı alsam?

    kayıt cihazından kastım, online satış sitelerinde ya da bazı 2. el satışlarda kayıt cihazı adı altında sanırsam pc ye bağlı kalmadan kaydetmeye yarayan araçlar var... bu cihazlarla ses kartları arasındaki fark ne ? Ses kartımı kayıt için daha iyi sonuç verir yoksa bu kayıt cihazlarımı ?
  9. S

    Evde kayıt için hangi cihazı alsam?

    Arkadaşlar ben evde orta seviyeli demolar yapmak istiyorum fakat, ne almam gerektiği konusunda net bir fikrim yok.. yani ses kartıyla kayıt cihazları arasındaki fark nedir? hangisini alsam daha faydalı olur? artıları ve eksileri nelerdir 300 400 civarı önerebilcekleriniz ne olur ?
  10. S

    Türkiye'de gerçek manada Lambalı pre-power ampli yapılmış.

    Ben bu konuda geç kalındığını düşünüyorum.. tabiki kendi yaptığımız ürünleri kullanmak çok daha iyi olucaktır.. umarım kalitesi ve fiyatıda uygun olur ve kısa zamanda yayılmaya başlar..
  11. S

    Bu Gitar hangi ülkenin üretimi sizce?

    ilginç vala amerikan yapımı dean ı beğenmemek 8O fiyatlar zaten aşırıcı derece pahalı gitarlar.. bence beğenmemekden ziyade tarz meselesi vs.dir.. o gitar beğenilmez mi yoksa ya :)
  12. S

    Bu Gitar hangi ülkenin üretimi sizce?

    Evet kore daha ağır basıyor ama yinede emin değil.. amerikanlar zaten çok pahalı.. eğer çinsede zaten almayı düşünmüyorum.. nasıl bi gitar sizce ?
  13. S

    Bu Gitar hangi ülkenin üretimi sizce?

    http://www.guitarcenter.com/Dean-Razorback-DB-Electric-Guitar-514870-i1328231.gc arkadaşlar bu gitardan almayı düşünüyorum... ama ne üretimi nasıl öğrenebilirm.. ve gitar hakkındaki yorumlarınız neler ?
  14. S

    Dean Guitars

    saol hocam yorumun için o konuda az çok benimde bilgim var ama kullanan birinden yardım almak başka tabi bi gitarı tanımak için zaman gerekli.. mesela dolma sap özelliği var diyolar.. bu benim klavyede rahat dolaşmama engel olur mu ? vs.. + ve - leri neler?
  15. S

    Dean Guitars

    arkadaşlar dean marka gitar kullananız var mı ? yeni bir gitar almayı düşünüyorum bu gitarlar hakkında bilen biri bilgi verirse çok sevinirim...
Geri
Üst