cobain67 kullanıcısının son içeriği

  1. C

    Seri numarası ile, bir gitarın özelliklerini öğrenmek.

    Gitar H-S-H manyetik dizilimli bir strat ve floyd roselu. Groverlar doğru ama =) Eski bir gitar ama ben kendi zevkime göre bastan yaratmak istiyorum sizce değer mi?
  2. C

    Seri numarası ile, bir gitarın özelliklerini öğrenmek.

    Selamlar, Elimde Washburn Mercury II series bir gitar var ve özelliklerini öğrenmek istiyorum seri numarası ile, bunu yapabileceğim bir link ya da yol gösterebilecek varsa cok sevinirim bu konuda çok sabırsızım ve meraklıyım bir an önce ulasmak istiyorum :)
  3. C

    Emo Nedir?

    O karınca bar dedikleri yere yolum düştü de bi kez, en son emo çocugun biri beni kesiyodu ki bende ordaki en erkek görünümlü insandım xD Allah kahretsin bunları dicem ama her topluma lazım böyle ıvır zıvırlar, renkli böcekler.
  4. C

    kulak içi monitörler hakkında...

    Monitör ne işe yarıyorsa o da o işe yarar ama kulagının içindedir. Dış sesleri duymazsın ne istersen onu duyarsın. Sahnede, kayıtta vs heryerde kullanırsın.
  5. C

    Guitar Pro

    Bana duyarak ve bunları ilgili gamlarla yorumlamak daha kolay geliyor mesela, olması gereken de bu. Ayrıca gitar pro'da çok saçma sapan dizilimlerle yazıyorlar soloları ve kişinin tekniğine zıt durumlar olabiliyor... Kulak kulak ve kulak...
  6. C

    Solo işinden anlayanlar, bir yardım... <kayıt ekledim>

    Aslında olay basit, ilk 12 perdedeki her notayı bilmek ve akor gam formüllerini bilmek, bunları birleştirip biraz alıştıktan sonra karsımıza cıkan hersey cok basit gelir. Sonra iş bu bilgileri tarzlara göre ayırmaya gelir. Ayrıca bence 180 metronomda 8lik notalarla duraksamadan çalınan bir...
  7. C

    Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

    "dust" nickli Köksal abimden güzel mi güzel bir RG7321 aldım =) Aletleri de kendisi gibi tertemizdir. Bir gitardan ziyade mükemmel bir dostum oldu.
  8. C

    yardım lütfen

    Muse söylerken şanla birlikte derin nefesler iyi gider =)
  9. C

    Gitar dersi almalımıyım ?

    O tab öğren diyenler varya... Bozucam ağzımı şimdi. Gerizekalı tab gitaristleri. Bastıgın akorun ne oldugunu bilmeden çalmak istiyorsan tab falan sana göre ama ben adam akıllı solo çalıcam bilinçli gitarist olucam dersen mutlaka ders almalısın.
  10. C

    Solo işinden anlayanlar, bir yardım... <kayıt ekledim>

    Aynı notalar elbet, ama la minör gamı KÖK sesi olan la'da baslar sol'de ya da opsiyonel olarak tekrar la'da biter. onu la minör yapan kök sesinin (basladıgı notanın) la olmasıdır. sol7 gamında da, sol'de başlar fa da biter. ismi sol 7'lidir çünkü sol ile baslar. aynı seylerden bahsediyoruz...
  11. C

    Solo işinden anlayanlar, bir yardım... <kayıt ekledim>

    sol7 gamı ; sol la si do re mi fa nasıl do majör ya da la minör gamı olabiliyor ben anlayamadım. modlarla hiç ugrasmadım onların farklı bi çıkar yolu varsa öğrenmiş olurum =) sol7 gamı, do majör ve laminörün İLGİLİ 7'lisidir. ama dediğim gibi sanırım modlarla farklı biryere gelcek.
  12. C

    İyi Gitaristin Tanımı?

    Herşeye sahip biri John Petrucci. Çalamayacagı da yok, yazmadıgı tür de.
  13. C

    rock keman notası

    çalınan sarkıya göre her notaya basabilirsin. anlayamadım ne istedigini :S
  14. C

    Emo Nedir?

    Amaçsızlık tarzı. Fazlalık insanlar bütünlüğü.
  15. C

    Rock Gırtlağı

    benim hayatım da öyle anlatılamaycak cinsten aslında... benim grunge olayım da yalnızca kurt ile kısıtlı diyebiliriz aslında. sen beni bi msne ekle abi anlasıcaz =)
Geri
Üst