• Merhaba hocam, iyi hafta sonları. Daha önceleri biraz garibime gitmişti ama mümkünse benim edge zeroya, sizin LUST gitarda yaptığınız gibi klasik floyd rose sustain bloğu bulabilir miyim?
    barrios
    barrios
    Erkozero, luthier Erdem Koca'nın sitedeki nicki idi. Ancak kendisi artık ABD-Florida'da yaşıyor (orada da gitar yapımcılığını sürdürüyor) ve siteyi çok aktif takip etmiyor olabilir. Facebook üzerinden yazarsanız çok daha hızlı ulaşırsınız.
    bana yardımcı olan luthier hocam sıvı sedefi duymadım demişti. tabi kendisi biraz da gelenekselci yaklaşımı sevenlerden. sadece sedef taraftarı. bu yüzden bu sedef işini çözmeye çalışıyorum. istediğim klavye işlemelerini sedefle yapmak imkansız. ama olacaksa da bu olsun isteği malum :) sıvı sedefe nasıl ulaşabilirim ? ingilizce öğretmeniyim aynı zamanda interneti altına üstüne getirdim görmedim öyle bir malzeme.
    bir sorum daha olacka, sedef işleme yerine sanırım başka bir madde kullanıyorsunuz. bazı işçilikleriniz çok çok ince. facebook dan baktığım 12.ci perdedeki güneş ay işlemeniz çok ince işçilik. sıvı dolgu şeklinde mi ?
    Erdem bey iyi akşamlar...
    Çalgı yapımına merak duymaktan artık öteye geçmiş kendime gitar yapımına kaptırmış bir gitarist olarak forumda da konu olarak açtığım bir konuyu danışmak istiyorum. Klavyede kullandığımız sedefin gerçek sedef olması ile plastik sedef olamsının gitarın tonuna bir etkisi oluyor mu ? Akustik çalgılarda olduğunu biliyorum ancka elektro ve bass gibi çalgılarda da etki çok bariz mi ?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri
Üst