Amorphis__ kullanıcısının son içeriği

  1. A

    Seinfeld

    geceleri tekrarı var 2 civarlarında (;
  2. A

    Emo Nedir?

    Biz normal insanlar olarak ; senin renkarenk'e rengarenk , simsiyak'a da simsiyah diyoruz ama .. İlginç tabi. Tipini düzeltmiyosun madem , bari Türkçe'ni düzelt.
  3. A

    Emo Nedir?

    Baktım tüm resimlere ve okudum tüm yazıları bıkmadan.kısaca diyebilceğim tek şey : Mal lan bunlar .
  4. A

    Seinfeld

    TNT veriyo.ben genelde gece 1 gibi rastlıyorum ama kesin bi bilgim yok kaçta verildiğine dair ;)
  5. A

    Sakin

    ''Hayat'' albümü muhteşem bi albüm olmuş. İlk 3 şarkı Kor Bir Ay - Ikarus Başarsa ve Laleler Beyaz süper ötesi parçalar.mutlaka dinlenmeli .. ayrıca beklediğimden de sert bi albüm ..
  6. A

    Chuck

    Bu salı sezon finali.Kısa sürdü.Buna da veda edicez.
  7. A

    Sakin

    Ah şu 18 yaş sınırı yok mu öldürüyo beni (: Gruptan haberim yoktu 1 ay öncesine kadar - çok kötü bişey bu - youtubeda rastladım şans eseri iyiki de rastlamışım bayıldım şarkılara. Özellikle de Denek Hayatım ve Edepsiz Komedya ya . 18 ime girdiğim gün sizi dinlemeye gelicem inşallah ...
  8. A

    Emo Nedir?

    Aslında bu soru sadece Türk gençleri için sorulmamalıdır . Türk halkı için sorulmalıdır . Abd'ye yada batıya o kadar benzedik o kadar benzedik ki artık bunu farkedemiyoruz bile. Farkında olmadan kendi kültürümüzü çiğneyip onların kültürlerini benimsiyoruz. Bu gidişe bir dur demeli ama nasıl...
  9. A

    Nora (Alternative/Metal) - Ankara

    Myspace'teki şarkılar süper ötesi. Vokaldeki bayanın muhteşem bi sesi var . Sözler zaten delip geçiyo insanı.Sizi dinlediğim ilk günden ezberimde yerini aldı şarkılarınız. Çok iyisiniz böyle devam edin.Başarılarr.
  10. A

    Sopranos

    Evet ya noldu sonunda ? Meadow arabayı park edip koşarak içeri girdi. ee ? mutlu son mu yani hepsi bir masada yine ? :D Phil Tony'i öldürücek zannediyodum finalde ama tam tersi oldu.Ayrıca Phil'in ezik büzük kafasını göstermediler ama gözümün önünde canlandı benim ((: isterdim bi mafya...
  11. A

    Pushing Daisies

    Bikaç ay sonra tekrar başlar yine . Yada yeni sezonda Prison Break ile beraber de başlatabilirler. Cnbc-e bu napıcağı belli oLmaz : p
  12. A

    Aşkınla Ne GRİP Hallere Düştüm ( Kısa filmimiz)

    Abi Sabriye ortadan kayboldu herif hala domates satmaya çalışıyo :D Tebrikler valla. Güldüm gecenin bi yarısı güzeL olmuş.
  13. A

    Bıçak Sırtı

    Olmadık bi yerde bitti dizi. Daha uzun sürsün isterdim . Nejat İşler , Fikret Kuşkan, Mehmet Günsür, Melisa Sözen gibi iyi oyuncuları bir araya getiren başarılı bir yapımdı. Hikayede güzeldi ammavelakin erken bitti .
  14. A

    Bertuğ Cemil

    Kaygı parçasından başka Bertuğ Cemil'e ait hiçbişey bilmemekteyim . he bide yeni albüm çıkarır inşallah kısa zaman içinde .
  15. A

    Chuck

    Asgari ücretli ajan :D çok hoş ya . aksiyon , komedi , duygusallık . hepsi bir arada güzel bir yapım .
Geri
Üst