Bird_on_the_strings kullanıcısının son içeriği

  1. Bird_on_the_strings

    Reklamın biraz tadı kaçmadı mı?

    Şimdi daha güzel oldu. Banner altindaki biraz buyuk ama en azından kayıyor. Ekranda sabit olması kötüydü. Ellerine saglik admin:)
  2. Bird_on_the_strings

    Reklamın biraz tadı kaçmadı mı?

    Birkaç gün öncesine kadar bu reklam yoktu bende hiç reklam çıkmıyordu telefonda. Şimdi üst tarafta kaymayan bir reklam çıkmaya başladı. Admin buraları okuyup güncelliyor reklamları herhalde. Bilgisayardan halen tertemiz bir TurkRock deneyimi yaşayabiliyorum :)
  3. Bird_on_the_strings

    Thomann'dan Alışveriş

    Eger faturada o hediye ceki vs gösteriliyor ise -ki buyuk ihtimal gorunecektir- malın çeksiz haldeki degerine bakıp islem yapilacaktir diye tahmin ediyorum. Bu benim tahminim tabi sadece.
  4. Bird_on_the_strings

    Reklamın biraz tadı kaçmadı mı?

    Adguard + Ublock = Reklamsız Turkrock. Bende site pırıl pırıl :) O ekran görüntüsü ne öyle, :D Reklamın TurkRock'ı var :)
  5. Bird_on_the_strings

    Ince mi telini degistirdim amfiden sesi gelmiyor

    Bazi tecrübeler acı oluyor ve omur boyu unutulmuyor. Ernie ball setinin 200tl elixirlerin 300-400 tl olduğu zamanda 110 liralik bir tel setinin ( umarim tek tel değildir) o kadar kötü olması çok kabul edilebilir bir sey degil ama artık yapacak çok bir şey yok. Kotu tecrübe en iyi öğretmendir...
  6. Bird_on_the_strings

    Tekirdağ Metal işinde köle gibi çalışacak ameleler lazım

    Ah be, ne gergin adamsin. Dipnot : Hayatimda Duman coverlamakla isim olmadi bu is icin cok yasliyim :)
  7. Bird_on_the_strings

    Tekirdağ Metal işinde köle gibi çalışacak ameleler lazım

    Bizler köle değiliz, keten yakalilariz.
  8. Bird_on_the_strings

    Akor basarken çok bastırmak

    Tel yüksekliği de önemli. Teller çok yüksekse ekstra efora sebep olacaktır. Normalde aşırı bir kuvvet gerekmemesi lazım çalmak için. İlk zamanlar parmak uçlarında hafif acı olabilir çalım sonrası ve sırasında ama eklemlerde ağrı vs oluşuyorsa bir yerde yanlış bir şeyler var demektir.
  9. Bird_on_the_strings

    Kozmos Custom Serisi

    2007-2008 yıllarında yarım asgari ücret ile SX alınabiliyordu. 850 dolara da bir Cort X-TH alınabiliyordu ("bilen bilir" bu gitarı). Şimdi aynı dolar miktarına ve 20 katı TL karşılığında ne olduğu belirsiz Kozmos alabiliyoruz. Vay be
  10. Bird_on_the_strings

    Thomann'dan Alışveriş

    Opethianskies'ın yazdiklarina ve açtığı başlığa bak, anlarsın. Ödemeler sadece o iki vergi sınırlı değil.
  11. Bird_on_the_strings

    STEVE VAİ GİTARIMI İMZALADI

    SV yazıp geçmiş. Ben de Lamborginimi imzalattim gelmişken. https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQMFmqze_rmpijCQ7Snero87Dhn6RpNIztLZQ&usqp=CAU
  12. Bird_on_the_strings

    Gitarda majör dizi kitabım - Ücretsiz paylaşım

    Teşekkürler elinize sağlık. Kafama tam oturmayan şeylerden biriydi.
  13. Bird_on_the_strings

    Gitardaki hafif çizikler

    Vernik varsa dolgu uygulanamayabilir. Dolgu normalde ahsabin kendisinde olan vuruklarin vs boya sonrası görülmemesi ya da hissedilmemesi icin uygulanir. Agacin rengine en yakin dolgu macununu alip vuruklara uygulayip kuruduktan sonra cok ince bir zimpara ile dolgu uygulanan bolge ahsabin...
  14. Bird_on_the_strings

    Gitardaki hafif çizikler

    Maalesef artık sıfır custom shop gitarlarda bile kozmetik sıkıntılar çıkabiliyor. Çok sinir bozucu bir durum. Vernik yoksa sapin arkasinda o yontem kullanılabilir ya da dolgu yapilabilir. Zımpara bana cok mantikli gelmedi.
  15. Bird_on_the_strings

    Gitardaki hafif çizikler

    Zimparadan önce nemli bez + sicak havya uygulamasini deneyebilirsiniz. Islak bezi vurugun oldugu yere tutup ustune de sicak havya ile ufak kisa dokunuslar yaparak vurugun nemlenerek sismesi sağlanıyor. Uygulamanin noktasal yapilmasi gerek.
Geri
Üst