princess kullanıcısının son içeriği

  1. P

    Wyvern

    Orkunun Aşil tendonu kopmuştu şu an gayet iyi ve grup kuruldu adı Kadim turkrock amatör gruplar sayfasında grup hakkındaki bilgilere ulaşabilirsiniz.
  2. P

    Kadim (Heavy Metal 80 ve 90'lar) - Ankara

    80'ler ve 90'ların kaliteli grup ve parçalarına aç kaldığımız,pek çok 'değmez' gruba tahammül ettiğimiz bu günlerde KADİM büyük bir boşluğu dolduracak adı gibi kadim,değer kıymet bilen insanlara hitap edecek diye düşünüyorum.
  3. P

    Objektif

    ben isterim ben...
  4. P

    Objektif

    oh be hele şükür..
  5. P

    Objektif

    Çok güzel bir geceydi Vecdi..az katılım oldu evet ama işte burası Ankara.Biz bize ne özel bir konser oldu..Bir daha gelmeyin bence ama... burası sizi haketmiyor.Biz fanlarınız olarak İstanbula geliyoruz zaten.Geliriz de..
  6. P

    Objektif

    Objektif...sonunda Ankara'da.
  7. P

    Think-Shake(Hard Rock) - Ankara

    gerçekten bu ruh geri döndüyse önemli olan bu.... siz verdiniz anlamayanlara,biz aldık mesajı .....
  8. P

    Barış Akarsu

    :kafaat
  9. P

    Barış Akarsu

    madxcan kendi grubunun reklamını da yap bari tam olsun.. :evil:
  10. P

    Barış Akarsu

    Bir heykeltraş Barış'ın heykelini yapıyormuş... Elinde gitarıyla Barış Amasra'ya gelenleri selamlayacak ve Amasra halkına hergün o güzel yüzüyle gülümseyecek..
  11. P

    Barış Akarsu

    Bir rocker daha silindi..gerçek bir rocker...bizim gibi...bizden biri..diğer soytarılar yaşarken insan gibi insan diyebileceğimiz değişmeden ve şımarmadan kalan ve daha yapacak çoook işi olan az sayıda müzisyenden birini daha kaybettik.. Barış'a not:(sonsuzlukta yavuz çetin'le ve diğer tüm...
  12. P

    Merlyn(RocknRoll, Hard Rock, Classic Rock,Blues)-İstanbul

    gerçekten seksenler ruhu ölmemiş.....duyduk duymadık bildik bilmedik diğer ''seksenler rock yapıyoruz''diyenlere duyurulur.
  13. P

    Cin Seddi

    saatler?
  14. P

    Merlyn(RocknRoll, Hard Rock, Classic Rock,Blues)-İstanbul

    Ya aslında nacizane bide eleştirim olacak affınıza sığınarak..trt radyosundaki gibi şarkılardan önce 'şimdi de şundan bu parça ' şeklindeki sunumu hiç beğenmedim ya..bir akıcılık olmalıydı parçalar biliniyodu zaten bence gerek yoktu. imza:bardaki kadın :roll:
Geri
Üst