• Merhaba. Zoom g9 hakkında bilginiz var mı acaba? Bi mesajda tamir ettirdiğinizi okudum. Bu prosesörü aldım ama kullanmayı çözemedim. Mümkünse ve bilgi sahibiyseniz yardım eder misiniz?
    WhatsApp tan haberleşebiliriz sizde kabul ederseniz.
    05066743111 Zafer
    Saygılar
    K
    KoNt87
    Selamlar Zafer, ben satali 3 4 sene oldu malesef hatirlamiyorum. Youtubedan videolari bulabilirsin, hatirladigim kadariyla kullanmasi oldukca kolaydi
    Alım satımdaki aynı kategorideki her ürün için farklı başlıkların tek başlığa toplanmasını öneriyorum. Alım satım çöplüğe dönmüş durumda.++
    K
    KoNt87
    ++ ürünü satan şahıs aynı kişi ise. 10 tane ürün için farklı başlık açmak, diğer ürün satan kişileri arka sayfaya gönderiyor.
    barrios
    barrios
    Forum kültürünün kötüye kullanımı. Sattığı şeyleri tek başlık altına koyan adamı enayi yerine koymakla aynı şey. Hiç bir alışveriş sitesinde yapılabilen bir şey değil, ancak forum sayfasında olur. Ama aslında olacak iş değil. Müdahale edilmiyorsa ben de tek tek tel satma ilanı açmayı öneriyorum. Madem yasak değil...
    • Beğen
    Tepkiler: KoNt87
    K
    KoNt87
    Kuralları uygulamakta üstlerine yok, böyle basit bir duruma nasıl kural bile koyulmamış anlamak zor..
    Allan Holdsworth da yok artık..
    anarko gitarist
    anarko gitarist
    Scofield, Mclaughlin ile beraber yaşayan en sevdiğim saygı duyduğum bir iki müzisyenden biriydi. Çok üzüldüm
    barrios
    barrios
    Vay anasını be... 16 Nisan da benim için tarihe böyle geçti. İngilizlerin çıkarttığı en dehşet gitarist idi bu adam. Malmsteen, Greg Howe ve hele hele Guthrie Govan sonrası kuşak virtüözlerin tamamı bu adamdan belli ölçüde etkilendiler.
    K
    KoNt87
    Holdsworth tonu ve holdsworth legato tekniğini kazandırdı, gitar dünyasına çok büyük katkısı olan bir gitaristti. İyi bir müzisyen daha gitti, en azından arkasında çok iyi çalışmalar bıraktı
    Yurtdisindan aldigim urun belirtilen tarih araliginda elime ulasmadi. Ptt icin sorgulama barkod kodu da elimde yok ne yapmaliyim arkadaslar?
    wolkN
    wolkN
    Tüm teorilerin çürümesi ve olasılık dışı durumların meydana gelmesine bayılıyorum :D assfghj
    • Beğen
    Tepkiler: KoNt87
    K
    KoNt87
    Imza karsiligi alacagim diye biliyordum, amazonda yolda goruluyor, ptt "sorgulama yapamiyoruz kayitsiz gelmis. Kayit ettirmeniz icin ek ucret odemeniz gerekirdi en basta" dediler. Pek aklima yatmadi ama telefonu kapayinca posta kutusunda sans eseri annem gormus :)
    EMM
    EMM
    Posta kutusuna bakmadığınız hiç aklıma gelmemişti. :D Neyse güle güle kullanın, sevindim.
    • Beğen
    Tepkiler: KoNt87
    USPS ile amazondan ürün alan arkadaşlar, tracking number'ın siparişin kargolandığından itibaren, 5 gündür incorrect olması normal mi?
    Yakın zamanda thomann'dan ürün sipariş edecek var mı? Big bend fret juice ihtiyacım var, yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçer :)
    K
    KoNt87
    Ben hissizleştim, youtube bunlarla kaynıyor. 1-2 değilki böyle adamların sayısı :D Güzel motivasyon kaynağı olmuyor da değil :p
    SilverSky
    SilverSky
    Hybrid legato arpeggios gorunce motivasyon falan filan bişi kalmadi bende. Zaten arpejde derdim var Kıytırık Anouk'un arpejini penayla yapamıyorum illa eski usul klasik gitarda ogrendigim gibi.
    barrios
    barrios
    @SilverSky: Sinir bozacak bir şey yok, bu adam Tom Ouayle ve Martin Miller ile birlikte kendi kuşağının en dehşet teknisyeni. Herhangi birisi değil yani adam:)
    Zoom G9.2tt Takas düşünürseniz elimde peavey solo series 160wat made in usa var iki adet mevcut oludğundan birini elden çıkartmak istiyorum iyi sağlam amplifikatördür benim kullandığımı modifiye ettirdim lambalı yapıldı çok memnunum. Düşünürseniz kafa kafaya takas yapalım
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri
Üst