vasago kullanıcısının son içeriği

  1. V

    Haberlerdeki Değişiklikler

    bide biraz da eğlenelim veya hayvanlar alemi adı altında bir haber bülteninde ne aradığı bilinmeyen görüntüler yokmu. özelliklede araba kazaları veya çeşitli kazalar geçiren insanların görüntülerini "eğlenelim" başlığı altında vermeleride insanlıktan ne anladıklarını gösteriyor.
  2. V

    Apartmanda Davul

    benim bahsettiğim tek başına bir malzeme değil. bildiğin duvar. o bilgiyide http://www.knauf.com.tr/4_3_2_w11.html burdan edindim safsata olduğunu sanmıyorum anca benim yorumum yanlış olabilir.
  3. V

    Apartmanda Davul

    knauf gibi firmaların bu iş için uygulamaları olabilir. gir sitelerine bak mesela tek başına 60 desibel ses yalıtımı sağlıyan duvar uygulamaları varmış. o tür bir şeyler işini görebilir belki. birde bence kesinlikle profesyonel yardım almalısın öyle şu malzeme iyi yalıtırmış diye bir yerden...
  4. V

    Pete&Pete

    http://www.cs.indiana.edu/~jfrens/pete-and-pete/index.html ayrıca bahsi geçen şarkı hakkında bilgide var.
  5. V

    The Diyv (Heavy Metal) - Ankara

    bronxun verdiği adres gibi eğlencelik bişi. bu ama kendin pişir kendin ye tarzı http://www.pearldrum.com/dreamkit/index.html
  6. V

    Pete&Pete

    kesinlikle tekrar yayınlanmalı ve keyifle izlemeli. bu kadar yaratıcı ve eğlenceli bir dizi daha olamaz. küçük petein zamanı geri alma çabası mükemmeldi. büyük petein bir tarih kitabına çizilmiş olan çizgi film yüzünden hipnotize olup tarih sınavından kalması.
  7. V

    Evde PC ile Kayıt...

    neyi nasıl çaldığımı görmek amacıyla davul kaydetmek istiyorum bende. mixer ve davul mikrofonuna ihtiyacım olduğunu biliyorum ancak bunların hangi markaları veya hangi türleri bana uygun işimi görür o konuda bilgisizim.
  8. V

    Büyük İskender (Alexander)

    bence bugüne kadar yapılmış en iyi savaş sahnelerine sahipti film. izlerken vay bea ne çaktı adama değilde ohaa savaş böyle bişeymiş dedirten ilk film benim gördüğüm.
  9. V

    Okul stüdyosu/kayıt odası, önerileriniz...

    oha dışkapıdaki ankara anadolu lisesimi?
  10. V

    Davul ve Tonlaması Hakkında

    yardımlarınız için çok teşekkür ederim. keşke internet bağlantım hızlı olsaydıda bir günde indirebilseydim bu videoları. yazmışken birşey daha sormak istiyorum. bas davulumun içinde talaş gibi toz kıvamlı kahverengi bi madde birikiyor. ne olaki bu bir fikriniz varmı?
  11. V

    South Park

    cok saol adres için çok güzelmiş.
  12. V

    Davul ve Tonlaması Hakkında

    Kafayı yemek üzereyim, en küçük altoya vurduğumda trampet onunla birlik olup bir güzel cızırdıyor, bunu nasıl giderebilirim? Altomun tonundan mı altonun trampete yakın olmasından mı, neden oluyor bu? Kordu cızırdamıycak kadar gerince de makinalı tüfek gibi ses geliyor trampetden. Ne...
  13. V

    South Park

    bu sarki bana daha cok insanlarin baska dinlere saygı göstermemesi konusuna bi göndermeymiş gibi geldi. south parkda ki genel havanında bu olduğuna inanıyorum karşı oldukları veya yanlışlığına inandıkları bir olayı en abes ve abartılı haliyle göstererek dalga geçtiklerini düşünüyorum. yani benim...
Geri
Üst