emrevatans kullanıcısının son içeriği

  1. E

    Kameramla Kampüste

    atıp tutmak kolay ama o imkanları bana versinler..daha iyşeyler yaparım sanırım..bikaç kişi dışında yaratıcılık sıfır..
  2. E

    Zaman Var Mıdır, Yok Mudur?

    zaman görecelidir derler..zaman harcama derler..zaman yeme derler..zaman öldürme derler..yani ilginç cümleler vardır bunu gibi daha çok vardır..yani zaman hakkıonda hiç birşeyin bilinmediği bu cümlelerden belli..biri yiyiyo biri öldürüyo fln..
  3. E

    Bayağılaşan Dünya

    bayağılan dünya fln yok..dünya zaten böyle artık sana bayağı gelmeye başlamaış dostum..bundan yüzlerce yıl önce yaşayan insanlarda aynı şeydi söylemiştir..bundan yüzlerce yıl sonrada birileri ''ya artık dünya bana bayağı geliyo'' diyecek..
  4. E

    Mustafa Hakkında Herşey

    abartmayın ya.en iyi mükemmel fln..bana abartı geldi..bunları söyleyen arkadaşlar sanırım sinema bilgisi pek yok ya da... başka bi nedeni olamaz..alonesong oyuncu seçimi,mekan,müzik bunlar mı yani filmi mükemmel yapan öğeler..ben görüşü film hakkında iyi film..çağanda eminim ki bundan çok daha...
  5. E

    Defakto

    erkin koraylı olan çok iyiydi..ben izliyom..ben bu aralar herşeyi izliyom ya o ayrı bi mesele..televizyon coçuğu oldum resmen..bi neden aramaya gerek yok yani mesela bir yerden bi yere gidiyo ya mesela işte aniden soru soruyo falan filan insanlar bu ne demek şimdi diyo..neden arama kardeşim...
  6. E

    Butterfly Effect / Kelebek Etkisi I-II

    berbat bi film..türünün en kötüsü denebilir..o neydi ya..olan parama oldu..sinema da izledim ben bu filmi..
  7. E

    Yılın en iyi ve en kötü filmleri

    liste de çok iyi filmler var ama çok kötüler de var..tabi böyle demem normal 250 tane film var..ilk 10 filmi pek beğenmedim..yani ilk ona gircek altlara düşmüş filmler var..mesela ilk ondaki yüzüklerin efendisi üçlemesini yerinde bulmadım..listede dikkatimi çeken başka bi noktada stnley kubrick...
  8. E

    Eraserhead

    hadi ya 80 mi!!cidden bana 65-70civarı gibi geliyodu..oscar almaması mühim gibi şey değil..hele davıd lynchi se. sanırım almamak için elinden geleni yapar:)
  9. E

    Eraserhead

    fil adam filmi hakkında ne diyo davıd..bence o filmde çok iyi..eraserheadten sonra mı fil adam..yapım tarihi daha eski sanki fil adamın..anthony hopkins çok iyi fil adamda..sanırım fil adam iki üç oscarlı bir film..futurist davıd lynch üzerine tez yazmış galiba ehheehh.o yüzden sana soruyom futu..
  10. E

    Yılın en iyi ve en kötü filmleri

    en kötüler:gizemli parçalar.garez.
  11. E

    Mullholland Çıkmazı

    ice..mavi kadifenin sonunu hatırlıyon mu..zahmet olmazsa yazsana..benim cd bozuk çıktı..izleyemedim..yazmasanda olur önemli..ben yaz yinede hatırlıyorsan..o kulak fln..
  12. E

    Mullholland Çıkmazı

    davıd lynch ın en iyi anladığınız ya da anladığınızı düşündünüz filmi hangisi???mesela fil adam..mavi kadife..vahşi duygular..kayıp otoban!!!..ikiz tepeler..bu arada mavi kadife filminin sonu nasıl bitiyor..o kulak kimim?o kulağı kim kesmiş..benim cdnin son yarım saati bozuktu...
  13. E

    Ömer Hayyam ve Rubaileri

    bir yerde görmüştüm hayyama bilim adam ı dediler..ne alaka ya..diş mi çekerken düşünüyordu hayyam bunları..
  14. E

    Aylin Aslım

    yalan oldun ya bu aylin aslım..unutmak diye birşey yok..aylin aslım unutulmaz..
  15. E

    Türkiye'de yapılmış en iyi korku filmi ?

    yok ya türkiyede komedi filme yapılır başka bişey yapılmaz..tabi bana imkan verilene kadar..bana imkan verseler..türkiyede sinema da devrim olur..elin salak japonu psikolojik-gerilim diye osuruktan film yapıyor ben rahat yapalım..burda japonmları küçük görüyom zannetmeyin zaten öyle..
Geri
Üst