rL kullanıcısının son içeriği

  1. rL

    Ibanez Başlığı

    Cevabı icin tum arkadaşlara teşekkürler...
  2. rL

    Ibanez Başlığı

    Selamlar :D Cok kısa bir soru, RG270 'in herhangi bir modelinin Japon yapımı var mı? Hic uretildi mi simdiye kadar orda? Bildigim kadarıyla yoktu ama... İddiaya girmeden once sorayım dedim de :D
  3. rL

    Gitarın perdelerini (fretlerini) törpületme / değiştirme

    6105 gibi bu şekilde boyutlara örnek var mı? Mesela "şunda 6105" vardır, ya da "ona yakın bir şey" gibi?! Bir de ne kadar sürede yaparlar? (tahmini de olur) Teşekkürler.
  4. rL

    Gitarın perdelerini (fretlerini) törpületme / değiştirme

    Benimkinin bazı fretlerinde cok fazla erime var. Değişmesi lazım. Bunu nereden yaptırabilirim? İzmir 'e gonderebilirim en fazla. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  5. rL

    Epiphone - Gibson Les Paul manyetikleri

    Re: Pickup bilgilendirilme ve tavsiyeler "B" yi unutmadım alıntı yaparken. :D Peki, şimdi benim de aklıma birşey takıldı. DrB 'den aldığım Gibson Burstbucker 'ın vidalari benim tellerin tam altında değil. Yaklaşık 1mm kadar yukarıda kalıyor. Bu normal mi? Yani Gibson 'dan çıkan...
  6. rL

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    Sağol anladım. SuperStrat yazınca belli bir fotoğraf çıkmamıştı zaten. Saygılar.
  7. rL

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    Herkese selamlar! Bu SuperStrat olayı nedir? Eğer sandığım gitarsa, ben böyle gitar daha görmedim. Ve yine, eğer öyleyse ben herşeyimi satarım ve yazın alırım o gitardan. Saygılar.
  8. rL

    Istemediğiniz Kadar Sustain Ve Feedback Için Bir Yöntem

    İlginçmiş de zaz 'ın da dediği gibi biraz daha detaylı bilgi alabilir miyim(z)? Flat range nedir, tweeter nedir mesela. Saygılar. Teşekkürler.
  9. rL

    Rockstar (Ibanez Jemvari gitar )

    Evet, biz de custom gitar yapalım. TurkRockstar :D :D
  10. rL

    Rockstar (Ibanez Jemvari gitar )

    Burada da satılıyor Rockstar. Rezalet gitarlar. Vasatı bile aşamamış. Tremolo 'ya yüklensen kopacak gibi duruyor. :D
  11. rL

    Serdar Öztop

    Şehnaz Longa 'yı güzel çalmış.(Son albümde) Çok hoşuma gitti, son parçayı herkese tavsiye ederim. Konser bekliyoruz... Saygılar.
  12. rL

    Demir Demirkanın Ekipmanı??

    Gitarında manyetik modifiyesi dışında herhangi birşey var mı acaba? Belki alır bir RG570, takarız aynı manyetikleri. Gerçi diğer ekipmanlar yok ama, olsun millete hava atarız, "Bak D.D.'nin gitarının aynısı" diye. :D :D Saygılar.
  13. rL

    gitarı amacından saptırmak

    :D :D :D Helal olsun.
  14. rL

    Selçuk Özbek (alternatif, Rock) - Ankara

    Daha ilk linklerini dinliyorum ama gerçekten çok hoş buldum. Özellikle hafif tarzda olanlarını... Lavinia güzelmiş gerçekten. Gerçi daha 4 şarkını dinledim ama olsun. Hepsini dinleyeceğim zaten. Ellerine, yüreğine sağlık. Saygılar. Kolay gelsin.
  15. rL

    Tonların duygusu?

    :D :D Oldukça mantıklı geldi bana bu. Fakat nasıl algılıyoruz biz bu tireşimleri falan da sonra hormon, salgı falan oluyor? Allah'ın işi işte! :D
Geri
Üst