teknoloji

Eğitim hakkında her şey!
Hayatınıza kaliteli eğitimler katmak için kararlıyız
Misyon
Sanat iyi çizebilmek veya boyayabilmek demek değildir, artistik algının, güzel soundu veya görüntüyü ya da iyi hissettirebilmeyi ayırabilecek akorda gelmesi demektir. Eğitim etrafınızdaki şeyleri renk, kontrast ve kompozisyon olarak görebilmek için sizi geliştirendir.
Anlatacak bir hikaye olması yaratmakta olunan sanata bir anlam, bir hedef katar,
Biz öğrencilerimizin seyirciyi anlattıklarıyla nasıl etkileyebileceğini öğrenmesini isteriz. Derslerimizde bunu gerçekleştirebilmenin iki önemli anahtarını sanat ve teknoloji kullanabilmeyi öğretiriz
Açıklama
Galatasaray ITM yıllar önce kurulurken, öğrencilerimize gerçek hayatta en güncel ve en uygulanabilir eğitimleri hazırladık.
Müzik prodüksiyonu ve medya gibi günümüze hükmeden ve gelecek vaad eden mesleki eğitimleri, her dersin bir ürünü ve her ürünün bir dersi olmalıdır felsefesine dayandırarak hazırladık.
Kayıt derslerimizi, profesyonel stüdyolarımızda, piyasaya çıkacak yeni albümler üzerin...de yaptık ve onların kliplerini öğrencilerimizle birlikte ödev olarak hazırladık, parçaların aranjelerini prodüksiyon sınıfınlarında yazdık, yeryüzüne sığmayan sahnelerini bilgisayar laboratuvarımızda sanal ortamda oluşturduk, sektörle; öğrencilerimizi derslerde buluşturduk ve fark ettik ki bizi taklit eden çok ama ulaşabilen yok.
Şehir
İSTANBUL

Ödüller

  1. 5

    10 Senelik Üyelik

    10 seneyi devirmişiz birlikte.
  2. 15

    Moderasyona katkı - İlk çözülmüş rapor

    Yönetime rapor ettiğiniz rapor kabul edildi ve çözüm sağlandı. Katkınız için teşekkürler!
  3. 5

    5 Senelik Üyelik

    En az 5 senelik üyemizsiniz.
  4. 2

    1 Senelik Üyelik

    Sitemizin en az bir senelik üyesisiniz.
  5. 10

    İlk beğeni!

    İlk beğeniyi aldınız. Devamını bekliyoruz.
Geri
Üst