berketan kullanıcısının son içeriği

  1. berketan

    Yurt Çapında Alternatif Esnaf Önerileri

    Zuhal'e ulaşın. Muhtemelen DTL Elektronik'e yönlendireceklerdir. İstanbulda black.circuit diye bir tamirci vardı. Analog synth vs tamir ediyorlardı. Onlara bir ulaşın isterseniz. Ankara için de Eray var kızılay İnkılap Sokak'ta eski kıvılcım binasının giriş katında.
  2. berketan

    Thomann'dan Alışveriş

    Thomann'dan ürünlerin uluslararası gümrük kodunu, Türkiye'de ismi (GTİB) öğrenerek çıkacak vergi hakkında tam bilgi edinebilirsiniz. Kemper için vergiyi belki düşürebilirler fakat kabin için düşürmezler, hoparlörler, mikrofonlar, içinde hoparlör bulunan kabinler %20 ÖTV vergisine tabii. Hatta...
  3. berketan

    Thomann'dan Alışveriş

    Şirkette çalışan Türk asıllı biri varsa, böyle bir göreve vermiş olabilirler. Köln'e gittiğimde Musicstore, mediamarkt gibi büyük yerlerde birçok kez Türkçe bilen çalışana denk geldim. Eğer sürekli olarak böyle bir hizmetleri olacaksa çok güzel gelişme 😀
  4. berketan

    Thomann'dan Alışveriş

    Zaten böyleydi, genellikle memurun gözünden kaçan/farkedemediği ürünlere ekstra ötv çıkmıyordu. Sadece gümrük vergisi ödüyordu kullanıcılar.
  5. berketan

    Kamera Önerisi

    Fujifilm'in XT-20 setlerini de tavsiye edebilirim, kampanya ile baya bişeyi yanında veriyorlar taksit vs de cabası.
  6. berketan

    Ekipmanını Göster Ey Turkrockçı!!!

    Asimetrik yapıya sahip alanlar akustik olarak genellikle daha iyidir aslında :)
  7. berketan

    Kelepir İlanlar

    İstanbula gitmiştim geçenlerde tünele uğrayınca , Akalın'a gittim. Elden almak istediğimde 930 lira fiyat çektiler, indirim sordum bu iskontolo fiyat dediker nakitte. Hepsiburada da daha ucuz diyince de stok yoktur, kur güncel değildir diye ayak yaptılar. Halbuki kendileri satıcı olarak görünüyor :)
  8. berketan

    amfi satıp ses kartı almak

    Behringerin UMC202HD modelini al , o bütçelere oldukça güzel bir ses kartı. Hem amfini de satmamış olursun. 800 liralık kart ile 1600 liralık kart arasındaki fark o derece fiyat farkına değecek büyüklükte değil :)
  9. berketan

    Evde basit prova stüdyosu

    sonucu merak ediyoruz :)
  10. berketan

    AKORLAR

    Dizinin derecelerini sıralarsak; birinci derece majör akor, iki ve üçüncü derece minöri dört ve beşinci derece majör, altıncı derece minör, yedinci derece ise half diminished olur. C majör dizisinden örnek verecek olursak; C Dm Em F G Am Bm7b5 I ii iii IV V vi vii* şeklinde olur. Bu...
  11. berketan

    Rode NT1 ve Focusrite 2i2 2gen ekipmanım var ses stereo kayıt yapmıyor

    Tek bir mikrofonunuz olduğundan sadece mono kayıt alabilirsiniz, stereo kayıt için iki adet eşlenmiş ( matched pair) mikrofon gerekir.
  12. berketan

    Vokal, Akustik gitar kayıtları için condenser mikrofon tavsiyesi

    Lewit LCT 240 Pro'yu ikinci elde 1000 liraya bulabilirsiniz diye düşünüyorum, sE'nin de modelleri oldukça başarılı. Audio Technica at2020 ve mxl 990 da oldukça tercih ediliyor.
  13. berketan

    Gitar - Amfi /send - Ses Kartı DAW / IR Giriş Şeklinde kayıt hakkında bilgi

    Eğer kabin çıkışını kullanıyorsanız loadbox gerekir, fakat anladığım kadarıyla fx loop'un send kısmını kullanıyorsunuz.Herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız :)
  14. berketan

    Referans hoparlör tavsiyesi, ADAM Audio T7V vs Yamaha hs8

    Kali Audio LP6, kalan meblayı da akustik düzenleme, mikrofon vs için kullanabilirsin.
  15. berketan

    squier 50s classic vibe telecaster

    4k civarına ikinci el baja telecaster bulabilirsiniz , tavsiyem o yönde olur
Geri
Üst