himself kullanıcısının son içeriği

  1. H

    Eren Kömürlü(enstrumantal)-Ankara

    eyvallahcücüya
  2. H

    The Gorbacovs (rock-punk) ankara

    malazlar ile konser var.. 30 aralık 2007 @ root..
  3. H

    Kaotik

    youtubetaki sus be kadın videosunu kim yapmış acaba? özellikle vokalin kostümü çok başarılı olmuş. mavi atlet ve büyük zincir kolyelerle sayın mbm'in 4-5 sene önceki dönemi çok iiyi yansıtılmış.
  4. H

    Tuşe! (Rock) - Ankara

    gerçekten mütiş bir şarkıydır. o zamanlarda gülüp geçmişiz ama müzik adına her şey çok iddalı şarkıda. ama açıkcası burak kut'un vokali en iddalısı, yükselişler filan afedersiniz hakikaten roket gibiymiş. o zamanlar zaten popcularımızın albümlerinde hep böyle sağlam rock parçalar bulunuyordu son...
  5. H

    sameway(ankara)

    bira elde fıçılara yaslanarak dinlediğinizde uyuşturucu etkisi yapan bir müzik yapıyorlar. ne zamandır dinleyemedim, mithra'nın dediği gibi 12den once filan değildi geçen sene haftada iki gün akşam 18:00 sularında çalıyorlardı.. şu anki programlarını bilen biri varsa yazarsa sevinirim.
  6. H

    Kaotik

    durun canım kazanamadığını kim soyledi.. bekleyeceğiz. ben jürinin kaotik'i dinlerken, tarkan gözübüyük'ün şebnem ferah'ın ağzını bantlamasını umuyorum.
  7. H

    Kaotik

    sus be kadın'ı şu adresten çekebilirsiniz: http://www.nokiasupersound.com/eserler/7111984db588a99502d4590791074a59.mp3
  8. H

    Gestapo [Rock] - Ankara

    konser cok iyiydi, cok daha iyi olacaktir.. basarilarinizin devamini dilerim.. vokal arkadasimizin her oktavini tek tek kutlarim..
  9. H

    Arcane (thrash & death metal) - Ankara

    koray biraderimi severim sayarım, kendisi boş iş yapmaz.. gönülden arcaneciyiz artık. nutuk olayına da ayrıca bi eyvallah derim, helal olsun. iyi çalışmalar ve başarılar.
  10. H

    Kaotik

    ohoo olmamış, ayıp olmuş yine ya neyse.. özür dilemeyin canlar, müzik icra edebileceğiniz sıradaki konserde görüşürüz artık..
  11. H

    Direc-t

    ilki gibi olympos albümünü de dinledikçe sevdim, sağlam olmuş. favorilerim obsequious, git ve ama askim yok..
  12. H

    Kaotik

    http://arsiv.sabah.com.tr/2005/06/22/gun106.html
  13. H

    sertsessiz (Rock/Ska/Pop-punk) - Ankara

    başarılar saygılar sevgiler sonunda çıkmışsınız ortalığa :)
  14. H

    Kaotik

    burak seni bi 10-15 senedir, diğer arkadaşlarımı da 1-2 senedir tanıyorum. seninle zaten bu konu üzerine hoş bir sohbet yaşamıştık hatırlarsan. haklısın, gökhan kırdar coverlamak, sayko killer kes köse'yi 184523. kez çalan bar grubu olmaktan çok çok daha değerli bir olay. özünden şaşmamak bu...
  15. H

    Kaotik

    her açıklamayı anlarım, doğrudur. ama "atmış.. yetmiş.. seksen.. doksan.. yüüüğğğğzz!!" yapacak grup değildi kaotik. sevgiler.
Geri
Üst