kitara kullanıcısının son içeriği

  1. kitara

    Line 6 Delay DL-4 Pedal Arızası

    Merhaba arkadaşlar, Pedal devredeyken ampliden zayıf bir 'prrrrr...' şeklinde sürekli ses geliyor ve pedal çalışmıyor. Pil ile de denedim yine aynı sorun mevcut. Bir çözümünü bilen var mıdır? Edirne'de gösterebileceğim bir yer var mıdır?
  2. kitara

    Alınık Gibson Les Paul Standard

    Merhabalar, temiz kullanılmış sorunsuz bir Les paul aramaktayım. Satmayı düşünen arkadaşlar özel mesaj yolu ile iletişim kurabilir. Teşekkürler.
  3. kitara

    Pedalını Göster Ey Turkrockcı :)

    Benimkilerin de en güncel halleri böyle :)
  4. kitara

    Yaran Ilanlar

    Arkadaşlar efek petal ihtiyacı olanlar bu ilanı kaçırmasın. Kargo la da gönderim var. Efek petal - Efekt Pedalı ve Diğer Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da - 533905485
  5. kitara

    Pedallar & Prosesörler hakkında (Sorunlarınız)

    Teşekkürler cevap için. Pedal Plimsoul gitarım ise Strat (sss). Drive dediğim ayarlarda sonuna dayanmış olmuyor aslında saat 3 - 4 yönü olarak düzelteyim. Bu noktadan sonra sona dayanması için bir kaç saat dilimi mesafesinde yer daha kalıyor oralarda hiç bir sıkıntı yok. Sadece bahsettiğim...
  6. kitara

    Pedallar & Prosesörler hakkında (Sorunlarınız)

    Arkadaşlar kullandığım drive pedalı ile ilgili küçük bir sorun var yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Drive düğmesi sadece saat 4 - 5 yönü aralığındaki konumdayken ses boğuklaşıyor diğer aralıklarda ise seste herhangi bir bozulma olmuyor. Pedalı açıp knob'un arkasına kontak sprey ile...
  7. kitara

    Fulltone Fulldrive 2'yi 12 Volt Güç Ile Besleyebilir Miyiz?

    Arkadaşlar bilgilendirmeler için herkese teşekkür ediyorum. Şu durumda 12V ile kullanımda bir sakınca görünmediği için bu voltaj değeri ile kullanmayı deniycem.
  8. kitara

    Fulltone Fulldrive 2'yi 12 Volt Güç Ile Besleyebilir Miyiz?

    Arkadaşlar Merhaba, Pedal power'ımdaki 9 volt'luk çıkışlarla tüm pedallarımı beslediğim için boşta kalan iki adet 12 volt'luk çıkıştan birini de fulltone fulldrive pedalımda kullanarak değerlendirmek istiyorum. Fulltone'un bu pedalı çalıştırmak için önerdiği besleme gücü ise 9V ya da 18V. Bu...
  9. kitara

    Çalıntı Ekipman Başlığı

    Büyük geçmiş olsun. Çok da iyi bir setmiş gerçekten. En kısa zamanda bulunması dileğiyle.
  10. kitara

    Manyetik Seti Bağlantısı Için Yardım (edirne)

    Alper ilgin için teşekkür ederim. Bağlantıları tamamen doğru yapmışım fakat o manyetikte bi arıza olduğunu tespit ettik. O yüzden şu an eski manyetikleri yerine taktım . Bu sayede bağlantı konusunda da epey tecrübe edinmiş oldum. Teşekkürler tekrar.
  11. kitara

    Manyetik Seti Bağlantısı Için Yardım (edirne)

    Bir de şöyle bi şey yaptım. Sap manyetiği eskilere göre biraz büyük o yüzden normal şekilde gitarın gövdesine sığmadığı için manyetiği ters çevirerek manyetik yuvasına oturttum. Bu yüzden bi sorun olmaz herhalde.
  12. kitara

    Manyetik Seti Bağlantısı Için Yardım (edirne)

    İlk kez lehim yaptığım için belki sağlıklı bi lehim olmamış olabilir ama bu sefer de diğer pozisyonlarda sıkıntı olmaz mıydı? Lehimleri tekrar mı yenilemeliyim?
  13. kitara

    Manyetik Seti Bağlantısı Için Yardım (edirne)

    Arkadaşlar dün akşam geç saatlere kadar uğraştım ve lehim işlemini halledebildim. Tüm bağlantıları doğru yaptığımı düşünüyorum tekrar tekrar kontrol ettim. Tek sorun sap manyetiğinden hiç bir ses alamıyorum. Switch'deki diğer 4 pozisyon gayet güzel çalışıyor. Nerede bi hata yapmış olabilirim?
  14. kitara

    Manyetik Seti Bağlantısı Için Yardım (edirne)

    Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar gerekli malzemeleri temin edip kendim halletmeye çalışıcam :)
  15. kitara

    Manyetik Seti Bağlantısı Için Yardım (edirne)

    Teşekkürler. Bi şeyler bakıcam artık.
Geri
Üst