TheBigNose kullanıcısının son içeriği

  1. TheBigNose

    Amfi Seçimi - Marshall Avt20 - Valvestate 15r - Blackstar Ht-1r

    Yorum için teşekkürler kaancan98, elimde iki amfi var satacağım, ikisini beraber satarsam ht-5r modeline yönelmeyi ben de düşünüyorum aslında, bakalım.
  2. TheBigNose

    Amfi Seçimi - Marshall Avt20 - Valvestate 15r - Blackstar Ht-1r

    Oguz92 Cevap için teşekkürler.
  3. TheBigNose

    Amfi Seçimi - Marshall Avt20 - Valvestate 15r - Blackstar Ht-1r

    Merhaba. Daha önce Micro Cube, Spider IV 15 ve türevi amfiler kullandım, ama biraz daha sıcak tonlar arzuluyorum artık. İkinci elde 300-600 lira arası bir bütçem var, saydığım amfiler de bu aralıkta satılan ürünler. Evde kullanacağımı belirteyim. Yavaş yavaş pedal dizmeye de başlayacağımı da...
  4. TheBigNose

    Abartı Ilanlar

    Abartı ilanlar başlığına uygun mu bilmiyorum ama şahane ilan: "METTALLICA'NIN SAHNEDE KULLANDIĞI GİTARIN AYNISI" http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-metallicanin-sahnede-kullandigi-gitarin-aynisi-208710359/detay
  5. TheBigNose

    Piyasa ölmüş, ölmüş.

    Piyasa ölmüş, ölmüş.
  6. TheBigNose

    Enteresan ''alım''cılar

    Benim de böyle bir olay başıma geldi, bir amca aradı -evet amca, 50 yaşında bir memur- 800 lira istediğim gitara 650 öneriyor. Çok nazik, beyefendi. Ama sürekli tekrarladığı bir şey var: "800 ve 650 arasında ne fark var ver gitsin". Beyefendi siz verin madem önemli bir para değil diyorum, yok...
  7. TheBigNose

    Abartı Ilanlar

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-kullanilmamis-ibanez-rg-350-dx-elektro-gitar-178725869/detay gitarın sıfırı bile 1350 lira değil.
  8. TheBigNose

    Elektro Gitar Tavsiyesi

    dostum bence ikinci el düşünmelisin. bu seviyede aldığın gitarların birbirinden pek de farkı olmayacaktır. ayrıca unutmamak lazım ki sgr, diğer schecter'lardan çok farklı.
  9. TheBigNose

    Gitarınızı Satarken Gelen Hüzün

    Benimi şu an satılık zaten ama hala düşünüyorum arada. Ama bir gitar için anlaştım, gitmesi gerek, keşke gitse erkenden, gün geçtikçe kötü oluyor.
  10. TheBigNose

    Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    Yukarıda benden bahsedilme ihtimali var gibi ama, ilanın linkini vereyim. http://turkrock.com/konu/48050/ İstanbul'a kargolayabilirim.
  11. TheBigNose

    Raporluyorum

    Raporluyorum beyler. Dostlar bence karşı cinslerimizi de düşünmeliyiz, beyler yanlış bir ifade olabilir, forumda kadınlar da yok değil bence. Lan, yok mu yoksa? :D
  12. TheBigNose

    Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

    chronic_maniac nickli Burak abiden Schecter Damien Special almış bulunmaktayım, kesinlikle sorunsuzdu, büyük adamdır kendisi. :)
Geri
Üst