uzayaltiner kullanıcısının son içeriği

  1. U

    Sahte Gitarlar

    Bir sorun olduğunu söylemedim hocam sadece nasıl farkını anlayacağımı sordum ve arkadaşa belirttim classic series olduğunu sonrasına değiştirdi.
  2. U

    Sahte Gitarlar

    Çok teşekkürler.
  3. U

    Sahte Gitarlar

    Teşekkürler hocam. Peki classic series ile classic player farkını nasıl anlarız
  4. U

    Sahte Gitarlar

    Fender Stratocaster Brown Sunburst classic series 50’s - En Uygun Fender Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 506576827 Arkadaşlar soruyu sorabileceğim en uygun başlık buydu. Bu gitar Classic series mi acaba? standart olarak koymuş arkadaş ama bana classic series olarak göründü almayı...
  5. U

    Fujigen Gitarlar Hakkında

    Fujigen J-Standard Odyssey. İyi günler bu gitarı deneyen oldu mu acaba? Meksika classic seri bir meksika almak yerine fujigen deneme hevesindeyim.
  6. U

    Karşılaştırma - Stratocaster ( Sx,squier,jay Turser, Stagg )

    Ben de ekleme yapmak isterim. Standart squierler üst kalite ama bullet ve affinity seride farklı gitarlar arası farklar çok bariz. Sx gitarlar agaç kalitesi olarak bi tık daha üst düzey squierlere göre fakat manyetik konusunda squier daha ön planda. Gitara başlamak için squierler daha cazip...
  7. U

    Pedalları miksere girmek

    Anladimgim kadariyla kafa amfiyi kabindiz kullanma sansimiz yok. Bahsettiginiz alternatiflere bakacagim her ikinize de tesekkur ederim.
  8. U

    Pedalları miksere girmek

    Anladim hocam. Anlasilan kabin tasimadan cozemiyoruz bu isi. En maliyetsiz ve kolay yol direkt bosrdi di box yardimi ile mixere girmek gibi duruyor. Baska bir alternatifi var midir bu isin?
  9. U

    Pedalları miksere girmek

    Merhabalar konuyu hortlatiyorum fakat benim de merak ettigim bir soru var bu olayla ilgili. Pedalboardu direkt kafa amfiye girsek(orange micro terror), kafanin cikisindan da kabin similasyonuna giris yapsak(behringer gi) sonra direkt miksere girsek saglikli olur mu?
  10. U

    Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

    Bu da benim meksika uretimi fsr ash govde stratim.
  11. U

    Hangi pedalı&prosesörü alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    1000 tl gibi bir bütçeyle düşük driveli bir setup dizmeyi düşünüyorum aklımda richie kotzenin analog pedal seti var. Siz neler önerebilirsiniz ?
  12. U

    Proje Gitar Için Telecaster

    Ltd hocam yalniz arkadas pahaliya koymus. Sifiri nakit alimda 1300 tl
  13. U

    Proje Gitar Için Telecaster

    Bu gitara karar kilmistim ben de almayi dusunuyorum yakin zamanda tek eksigi coil tap. Sanirim en ideal secenek bu
  14. U

    Proje Gitar Için Telecaster

    Evet kopru single sap humbucker. James valentine signature gitsrini tele govdeye yapmak istiyorum alsinda
  15. U

    Proje Gitar Için Telecaster

    Merhabalar. S/H bir telecaster toplayacagım. Sap manyetigini coil tap yaparak s/s de kullanacagım. Bu gitarin ic ve dis aksamini komple degistirecegim. Bu yuzden govde ve sap ağacı hariç hic bir aksam onemli degil. Bu secenekler goz onunde bulundurularak bana onerebileceginiz gitar var mi...
Geri
Üst