Enak kullanıcısının son içeriği

  1. Enak

    Kaliteli Pink Floyd Tişörtü Satan Yerler

    Baskı yapan yerler genelde fena olmasa da birkaç ay içinde baskı yavaş yavaş kaybolmaya başlıyor, o yüzden fazla aklıma yatmıyo. İnternete fazla sıcak bakmıyorum ama yine de tish-o kafamın bi köşesinde duruyo, sağolun.
  2. Enak

    Kaliteli Pink Floyd Tişörtü Satan Yerler

    Yılbaşı hediyesi olarak bir arkadaşıma almayı düşünüyorum. Ankara'da önerebileceğiniz bir yer var mı? Yoksa internetten hangi siteleri önerirsiniz?
  3. Enak

    7 tellim için 10-52+68(veya 70)lik set almak istiyorum. Bir şekilde getirebilecekler veya...

    7 tellim için 10-52+68(veya 70)lik set almak istiyorum. Bir şekilde getirebilecekler veya satabilecekler mesaj atsın lütfen.
  4. Enak

    Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

    Tuakvep sayesinde uzun zamandır istediğim bir alete kavuştum. Fazlasıyla sabırlı, ilgili biri. Yurtdışından getiren diğer insanlara göre düşük bir komisyonla çalışması başka bir iyi tarafı. Sözün kısası yurtdışından ürün getirtecek kişiler için ideal bir satıcı (y)
  5. Enak

    Türkrock gitaristlerinin ekipmanları?

    Gitarlar: Schecter Jeff Loomis FR ve Cort X-1(Abim çöktü gibi ama :D ) Amfi: Cort CM10G(Kalitenin paçadan aktığı efsane bir amfidir) 1 sene aç kalarak gitarı aldık, gelecek seneye de güzel bi amfi alabilirim umarım.
  6. Enak

    Roland Cube 20x Ile Crybaby Wah

    Hem cube hem wah pedalı satan bi mağazaya git ve denemek istediğini, ciddi alıcı olduğunu söyle. Ankara Pan müzik'te hep cube'de denettikleri için Ankara'daysan orada deneyebilirsin.
  7. Enak

    'Enak' kullanıcısının 'Ending Credits -- Opeth (Cover)' medyasındaki yorumu

    Çok güzel olmuş, bunun üstüne birkaç parça daha dinlerim Opeth'ten.
  8. Enak

    Emg Vs Seymour Duncan Blackouts

    Bende 707 var köprüde(85'in 7 telli versiyonu) gayet de güzel bi tınısı var. Gitarın parlak tonlu bir gitarım olması ve onun muddy bi tonu olması etkili ama yine de 81'in tizliğinden iyidir her koşulda
  9. Enak

    Yeni Gitar Yapıyorum, Fikirler, Fotoğraflar, Her Şey Içeride

    Malzemede ucuza kaçmayı bırak piyasanın en iyilerini kullanmışsın. Helal olsun, bayağı kaliteli bir şey çıkacak ortaya (y) Sert karakterli gitar alacaklar biraz beklemeli bence.
  10. Enak

    Retro Studyolarında Hi-gain Amfi Testi. Engl,mesa,soldano,peavey,marshall

    En çok hoşuma giden Soldano oldu. Böyle bir karşılaştırma güzel olmuş.
  11. Enak

    Kafamda Yazdığımı Gitara Dökemiyorum.

    Çok teşekkür ederim hocam. Kesinlikle haklısınız, egzersiz yaparım ama teknik olur genelde. En çok ihmal ettiğim şey müzikal düzeyde egzersiz, sürekli erteliyorum. Doğaçlama çalıyorum ama çok süper diyeceğim bir şey çıkmıyo hiçbir zaman ortaya. Tavsiyelerinize uyacağım. O adam çok ayrı bi şey...
  12. Enak

    Kafamda Yazdığımı Gitara Dökemiyorum.

    Çok teşekkürler. Gamları az-çok biliyorum ama daha çok öğrenmeye çalışacağım. Kulaktan çıkarmada da basitten-zora giderek çalışacağım.
  13. Enak

    Kafamda Yazdığımı Gitara Dökemiyorum.

    Bu konuda bayağı tembelim aslında, önerinize uyup bu konuda daha fazla çalışacağım. Teşekkürler.
  14. Enak

    Kafamda Yazdığımı Gitara Dökemiyorum.

    Evet beyler, sorunum belli. Kafamda çok güzel şeyler yazabiliyorum ama gitarda bunları bulup çalamıyorum. Bunu gidermek için ne yapmalıyım, daha fazla gam mı öğrenmeliyim?
Geri
Üst