chirkeF kullanıcısının son içeriği

  1. C

    V.C. Andrews

    sanırım şu andrews tadında yazdığını iddia ettikleri yazar ice ve raini falan yazdı..yani en yeni kitaplar o ordan varsayıyorum..eğer öyleyse valla hiç de anderws la falan alakası yok son derece alakasız ve sıkıcı yazıyo..çatıyı izlemek isterim ya hiç denk gelmedim cnbc e de...olursa falan haber...
  2. C

    V.C. Andrews

    ya bu aarada biri filminden bahsetmiş..hangi kitaba ne zaman film çekildi ya?
  3. C

    21 Gram

    ben adil bulmuyorum ama filmde bu kadar emeği geçen var onlar için önemliydi sonuçta bu sebeple haketti dedim..bide sadece görsel efect demişsin yüzüklerin efendisiyle pek bir alakn yok sanırım...kitaptan uyarlama ve konu da gayet iyiydi yüzüklerin efendisine ilgi duymuyosan normal bari filme...
  4. C

    21 Gram

    LOTR'in diğer iki filmine resmen da.ak geçer gibi verilebilecek en dandik ödülleri kakaladılar...bu tür bi kitaptan film çekmek hele de bu kadar güzel olması kolay değil bu sene bu ödülü hak etmişti..bide şöyle bişey var 21 gram öyle piyasa bi film değildi öyle olmamasını da tercih ederim o...
  5. C

    21 Gram

    bu sene izlediğim en iyi filmlerden biriydi..filmin bu şekilde gösterilmesi bi insanın nası aklına geliyo şaşıyorum..en kötüsü kadının hali bence...sean penn yine süperdi..keşke şu tür filmler daha sık çekilse..
  6. C

    Suspect

    oo iyi ya ali de dahildir herhalde bu sefer albüme.. :P
  7. C

    Suspect

    yeni albüm hangisi ya??the new beginingden sonra bi albüm daha mı çıkardılar??
  8. C

    V.C. Andrews

    evet valla o kadın felç olmasaydı herhalde tekerlikle sandalyelere mahkum karakterlere bu kadar çok takıp 10larca birbirine benzeyen kitap yazamazdı doğru..
  9. C

    Suspect

    hakkat ya..ali de hareketsizse yani..daha ne yapsın dans falan mı etsin istiyosun??
  10. C

    Suspect

    nasıl yani?
  11. C

    Jackass

    :lol: geçenlerde yine wildboyz da steve-o kıçını açıp kirpinin üstüne oturmuştu walla kaktüse otursa daha iyiydi heralde çünkü kirpinin dikenler baya büyükmüş çıkarırken anladılar :lol: :lol:
  12. C

    Jackass

    steve-o tek geçerim..!! number one dakine çok kısa bir süre baktım şööle bir rezaletti ne zaman taklit iyi olabilir ki zaten? filmlerini izleyin mutlaka jackass in mükemmel tek kelimeyle..mtv yi takdir edebileceğim tek konu jackass heralde..
  13. C

    Çizgi Filmler

    çocukluğumdan beri izle izle diyalogları bile ezberledim hala bıkmadım x-men den..gambit de çocukluk aşkım olur zate.. :lol: south park izlemeyen daha doğrusu sevmeyen bi insan tanımıyorum ben...
  14. C

    Suspect

    odtü bahar şenliinde pentagram dinlemeye gelenlerden bazı kendini bilmezler vardı zardanadama ve size baya laf attılar siz duymamış olabilirsiniz tabi..
  15. C

    Suspect

    ya valla odtüden sonra da insanın ankaraya konsere gelmeye hevesi kalmaz..herifler acaip ukalaydı yaa geçen sene yapmadıklarını bırakmadılar alt gruplara ..bide rashite :)yinede bekleriz ne diyim..
Geri
Üst