Manweed kullanıcısının son içeriği

  1. Manweed

    Bend Yaparken Et Ile Tırnağımın Arası Açılıyor Yardım!

    Yukarı itmek yerine aşağı da çekebilirsin telleri.
  2. Manweed

    Hangi pedalı&prosesörü alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    Sert ton almak icin gelen drive kadar eq da cok onemlidir. Ben sizin yerinizde olsam ilk once guzel bir eq pedali arardim.
  3. Manweed

    Gitar Boyatmak

    Arabam da komple boyanacak zaten, bunu da ikram ederler mi acaba onun yaninda :D
  4. Manweed

    Gitar Boyatmak

    Peki toplam masrafım ne kadar olur tahminen?
  5. Manweed

    Gitar Boyatmak

    Kendi kendime bu işe girişebileceğimi pek zannetmiyorum malesef, hem okul hem iş dolayısıyla ne vaktim oluyor, ne de öğrenci evinde bu tarz işlere girişebileceğim yerim oluyor :) Ben herhangi bir mobilyacıya gidip 50-60 liraya böyle düz, çok rezil olmayan bir şekilde boyatmayı planlamıştım...
  6. Manweed

    Gitar Boyatmak

    Açıkçası stokta beyaz olmadığı için Candy Apple Red almıştım, şimdi de siyah veya değişikli ilginçli bir renk düşünüyorum. Boyanın kalitesi aslında çok ilgilendiğim bir konu değil, eskimesi, yıpranması hoşuma bile gider. Ama beyaz gömleğimi de çalarken boyayıp mahvedecek birşey istemem açıkçası.
  7. Manweed

    Metal Için Manyetik

    Epiphone EM-1 Rebel idi. Köprüde kullanmıştım.
  8. Manweed

    Metal Için Manyetik

    Invader kullanmış birisi olarak ben tavsiye etmiyorum açıkçası. Outputu gereğinden fazla yüksek, çok boğuk bir manyetik. Müzik ve ton zevkimle de alakalı olabilir tabiki.
  9. Manweed

    Bu Tip Gitar Ile Metal Müzik Olur Mu?

    Arkadaşın demek istediği şu bence, eğer sen SX Strat sahibiysen, gitarını çok seviyorsan ve 1000 liralık 1500 liralık gitarları çalmaktansa elindeki gitarı kullanmayı tercih ediyorsan manevi sebeplerden ötürü(evet bir gitara manevi olarak bağlanılabileceğine inanıyorum), ona single EMG...
  10. Manweed

    Gitar Boyatmak

    Merhabalar. Elimde bir SX strat mevcut. Masrafı tahminen ne kadar olur boyatmak istersem? Bu gitarı bir mobilyacı boyayabilir mi? 300 liralık gitar için 150 lira masraf yapmak istemiyorum açıkçası sadece boyaya, satıp farklı bir renk de alabilirim gerekirse :)
  11. Manweed

    Bu Tip Gitar Ile Metal Müzik Olur Mu?

    Ben şahsen her türlü gitarla her türlü müziğin yapılabileceğine inanan birisiyim. Açıkçası metal müzik yapmayı tercih etsem strata veya sg ye uygun manyetik takıp onlar ile yapardım. Ayrıca blues çalmayı seviyorum, gitar çaldığım zamanın %99 u blues ile geçiyor. Eğer hoşuma giden kasa böyle...
  12. Manweed

    2015 Seçimleri Değerlendirmeler.

    AKP-MHP Koalisyonu 1,40 CHP-MHP-HDP Koalisyonu 1,55 AKP-CHP Koalisyonu 32,00 Tek bildiğim şey var, evi arabayı böbreği satıp kredi kartı/kredi borçlarınızı kapatın.
  13. Manweed

    Les Paul Kasalı Gitar Tavsiyesi

    Bir tane Vintage marka les paul sahibi olmuştum, çok çok üst düzey bir gitardı fiyatına göre.
  14. Manweed

    Solo Atmasını Beceremeyen Arkadaşınız..

    Armoni, nota bilgin vardır muhtemelen, neden doğaçlama atmıyorsun :)
  15. Manweed

    SX gitarlar hakkında

    Ben oldukça memnunum.
Geri
Üst