• Günaydın Alicim. RG1570 gitti.
    K5 bass / S540 hakkında bir düşüncen var mı?
    insanatomystic
    insanatomystic
    Abi çok sevindim gittiğine. Bizim öğrencilerden ses çıkmamıştı. Umarım diğerleri de hiç kalmaz giderler.
    uvidinli
    uvidinli
    Teşekkür ederim kardeşim... :)))
    Necvox marka, araç içi multimedya sistemini kullanan var mı? Kaç GBlık kart destekliyor? Flac ve Cue dosyalarını açabiliyor mu?
    insanatomystic
    insanatomystic
    O kablonun yanında bir kablo daha var evet ama usb bitişi değil o. Tablet için sanırım. Senin necvox, Platinum olabilir mi hocam?
    insanatomystic
    insanatomystic
    Şimdi biraz kurcaladım hocam. Sd kartı seçmemişim. Seçince tanıdı. :) ama evet flac okumuyor :(. 320 lerini de indiricem tekrar.
    9cerberus97
    9cerberus97
    Aynen öyle hocam geçmiş olsun :)
    @Cibsın Lö Pol Furkanın eski hesaplarının banı kalkmazsa, yakında Beyaz Show'da falan pankart açacağından endişe ediyorum. Yada Show habere.
    • Beğen
    Tepkiler: SVEZCA
    Cibsın Lö Pol
    Cibsın Lö Pol
    :)
    Abi cidden dışardan bakınca büyütüyormuşum gibi görünüyor da çok sinir bozucu bir durum. Yani büyük bir ayrımcılık istemiyorum da adminden, ilk hesabımda aldığım 4 uyarının hepsini de haketmedim ama bu konuda da admin ağabey yardımcı olmadığı için.. Sırf o hesap yüzünden siteye rahat giremiyorum. Eski hesabımı istemiyorum IP ban kalksın bari bu hesapla devam edeyim.
    insanatomystic
    insanatomystic
    Sanki olur gibi. Belki de adminlerin de müdahale edebileceği bir durum değildir. Sen Modemi resetleyip yani ip alacaktın noldu o?
    Cibsın Lö Pol
    Cibsın Lö Pol
    Modem resetlemeyi denedim ama telefondan ya da başka yerden de girdiğim için mümkün olmuyor her yeri resetlemek. Moderatörlerle iletişime geçtim sağolsunlar ellerinden geldiğince yardımcı oldular ancak profillere erişimlere olmadığı için ban konusunda bir şey yapamıyorlar.
    Sadece replicant'a kaldı iş ama o da yazdıklarımı görmüyor, dönüş yapmıyor. Ne yapayım bilmiyorum ki.
    David Bowie gençliğimizin en cool solistlerinden biriydi...Toprağı bol olsun...70'lerde Omega grubuyla (Skyrover- bir dinleyin derim) birlikte çok dinlerdik...
    insanatomystic
    insanatomystic
    Benim de gençliğimin en değerli müzisyenlerinden biriydi. Üniversitedeyken, hocamla birlikte evimin önünde sahilde kumlara uzanıp, walkman kulaklığını paylaşıp, şarap eşliğinde David Bowie dinlediğimiz anılarım canlanır gözümde...
    Powerbank kullanan var mı aramızda? Sorularım var...
    FurkanK
    FurkanK
    Dediğim gibi bu konuda kendini kanıtlamış marka Mi'dir. Asus'un modelleri de güzel, onlara da bakmanı öneririm. Mi ile çok benzer zaten. Markasız Çin malı modellerden uzak dur abi aman deyim. Küçücük telefon bataryası patlayınca bile neler oluyor, bir de 3-4 katı powerbank'te olsa aynısı...
    saftirik elmer
    saftirik elmer
    bre mübarek bana niye sormuyon :) 16000 mAH alalım sana, diger seçenekleri rafa kaldır şimdilik. Hele o ilk mesajda sahibinden.com da attıgın link tamamen yalan gibi geldi. xiaommi veya asus'unkini alabilirsin.
    insanatomystic
    insanatomystic
    İyi de o kadar para vermeyeyim diyorum.
    Süper fiyat süper ürün! satışa kapalı olmasa, 1 tane lazımken 20 tane alırdım. bir tane fiyatına 20 tane alınabiliyor. İçerik Alt mesajda
    caramon
    caramon
    Neden kapalı ki :(
    R
    Rat_Dog
    Sıfırı 150 dolar olan gitarı 2. elde 5000 tl'ye sahibinden'e koyanlar gibi olmuş. Reklam amaçlı sadece. Bilerek yanlış fiyat girip satışı kapatmış. Böylece bu olmasaydı, biz nova müzik marketi hiç tanımıyor olacaktık. Ama, harbi baydı bu hareketler..
    insanatomystic
    insanatomystic
    olmayan ürünlerin çok düşük fiyatlara satılıyor olması ama ilanın kapalı olmasına alıştık ama 70 tl nedir yahu. El insaf. Nova müzik marketi tanıyoruz artık ama hiç te iyi tanııyoruz.
    Bingöl'de düşen göktaşından bahseden oldu mu buralarda? Gramı $60'a gidiyor. Birçok kişi zengin olmuş.
    reverb.com da offer olayını çok sevdim. Satıcılar hemen dönüyorlar. Gayet nazik ve anlaşmaya yatkın bir biçimde.
    Wasp
    Wasp
    Kelepir gitar bakıyorum bende gümrüktü kargoydu uygun fiyata gelsin diye ama yok. TR'deki 2. el ürünle aynı fiyata bazen daha fazla fiyata denk geliyor.
    insanatomystic
    insanatomystic
    Hocam, satıcı ile görüşün teklif verin. Sonrasında da anlaşma sağlanırsa, gönderinin üzerinde düşük miktarda bir fatura yazmasını isteyin. Tabi 75$ altı değil de 180-200$ lık bir fatura. Böylelikle gümrük vergisini de gayet cüzi bir rakama indirmiş olursunuz. Gerçekten iyi iniyorlar bazıları.
    • Beğen
    Tepkiler: Wasp
    Wasp
    Wasp
    Öyle bişey yapıyorlarsa iyi.
    Bigün burda biri, özelden yazdığını zannederek ilanı aşk edecek yada fena fena şeyler olacak ya du bakalım görecek miyiz.
    Sahibindende ilanlar var bazı.Adam ürününü satmak için koymuş.Ama telefon numarası yok.Mesaj alımları da engelli.Şimdi nasıl alcaz bu ürünü?
    hackeiommi
    hackeiommi
    Adeta bir PiiaRReSSS!!! Case'e de bayıldımm!! Ne kadar gözelmiiişş!!
    Keşke benim olsaaaaa!!!!!!!
    ;)
    insanatomystic
    insanatomystic
    Hep senin yüzünden. Zamanında verdin ayarı ortama, M600 güzeldir candır diye. Canım çekti bu aralar. yeşil yeşil...
    hackeiommi
    hackeiommi
    Sen artık o gitarı unut. Birkaç güne truss rodu kırılıp sapı iflah olmaz hale gelebilir :)
    Fransızlar "at kafası" diye film yaparak Türklerden erken davranmışlar. Şafak Sezer ve Yavuz Seçkine yakışmadı.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri
Üst