• Kayıtlarda kullanmak için optimum kaç tuş midi klavye işimi görür? Piyano çalmayı bilmiyorum, sadece ufak synthler eklemek için.
    Headstock rengi değişimi ve ardından decal uygulaması için yer önerebilir misiniz?
    CanTe
    CanTe
    Tahminimce, Erkan Sızarlar. İzmir'de hem kendisi. Elektro gitar işinde bilmiyorum da malesef, bas gitar için çok iyi bir lüthier. Ancak bu tip bir şeyi de yapabilir diye düşünüyorum.
    DeathDrain
    DeathDrain
    Teşekkürler, biri daha önermişti ama decal uygulamayı kabul edeceğinden şüphelendiğim için aramamıştım. İletişime geçeceğim kendisiyle.
    Selamlar,
    Bir dostum için gitar aramaktayım; epey bir Ibanez baktım; sizin gitarınız tam düşündüğüm gibi. Rica etsem tel değişimi ve bakımdan sonra fotoğtraflarını atabilir misiniz bana? Hatta gitarı ayırırsanız sevinirim; ücreti nakit olarak elimde mevcut. AyhanKK da tanır beni, güvenebilirsiniz özetle. :)
    Şayet anlaşabilirsek tek sorunum, gitarı sapasağlam Bodrum'a ulaştırmak olacak, onu da o zaman konuşuruz. :)
    DeathDrain
    DeathDrain
    Yaklaşık bir saat önce ygtcskn nickli arkadaş mesaj attı ayırabilir misiniz diye, 1 ağustosa kadar ayırmıştım ona. Sonrası için tekrar konuşabiliriz isterseniz.
    ErikPonti
    ErikPonti
    Anladım. Vazgeçerse haber verin o zaman zira biz alım konusunda ciddiyiz. :)
    People will be buying Yngwie's music and trying to learn how to play like decades after the last 'House' fan gets tired of that show.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri
Üst