benseno kullanıcısının son içeriği

  1. benseno

    Evde kayıt için ses kartı

    Selamlar, uzun süre olmasada arastirdim biraz, eskiden focusrite firewire kullaniyordum çok memnundum daha sonra bazi ses kartlari denedim hiç memnun kalmadim (yamaha ag06) birde studio project v series ile bilgisayarin kendi ses kartini denedim pek sevmedim, sonuç olarak çok pahali olmayan ama...
  2. benseno

    Reaper'da Yardımınıza Ihtiyacım Var

    Ilk zamanlar basima gelen bir sey bir ihtimal sizde unutmus olabilirsiniz,kanalada hoparlör sembolünün üzerine tiklayip aktiflestirdinizmi?
  3. benseno

    Oda Içi Nem Oraninin Gitara Etkisi

    Bütçeye uygun ikinci el bulup aldim bir tane nem azaltici alet, odanin neminide cihaz üzerinde %60 olmasi için ayarladim ve bu sayede gitarlarida duvara asmis oldum.Tamamen bitince oda en son halinin bir fotografinida koyarim foruma.
  4. benseno

    Oda Içi Nem Oraninin Gitara Etkisi

    Linkler için tesekkür ederim, sorun demek evrenselmis :) odayi 4 saatdir kullaniyorum nem orani %72 de su an ama söylenenlere göre bu gitar ve elektronik aletler için fazla bir nem orani.Nem azaltici alet alana kadar gitarlari kilifindan çikarmam ama elektronik aletler mecburen kalcak oldugu gibi.
  5. benseno

    Oda Içi Nem Oraninin Gitara Etkisi

    Simdilik nem alici cihaz almadim oda isindikca nem oranida orantili düsüyor biraz gözlemleyip ona göre karar verecegim. Gitarlari asmaya korktum simdili, 10-15 gün kiliflarinda kalsinlar nem oranina göre onlarida asarim artik duvara. Odayi %80 bitirdim geriside artik bütçe oldukça tamamlanacak.
  6. benseno

    Oda Içi Nem Oraninin Gitara Etkisi

    Tesekkür ederim yorumlariniz için, biraz arastirdim internettede nemli ortam ve sonuçlari için,odanin konumu ve özellikle sesin çok fazla disariya verilmemesi için yaptigim izolasyon vesaire için havalandirma izgaralarini koymadim, en iyisi bir nem alici alet kullanmak olacak oda içerisinde.
  7. benseno

    Oda Içi Nem Oraninin Gitara Etkisi

    Akustik gitarim yok, 3 gitarda elektrik 2 tanesi solid body cilali digeri RG721 CNF üzerinde cila yok gitarin.Bu arada belirtmedim ama odada henüz isitilmiyor odada bir adet pencerede var yani havalandirma olayi sorun degil ve nem oraninini düsürmek için nem alma cihazida koyabilirim.
  8. benseno

    Oda Içi Nem Oraninin Gitara Etkisi

    Selamlar herkese, Evimin bodrum katina bir oda yaptim burada sadece gitarlarim,amplifikatörler ve bilgisayarim olacak. Odanin bulundugu bodrum katinin yarisi topragin altinda kaliyor. Oda içine oda sicakligini ve nem oranini ölçen (profesyonel olmayan) bir aletde koydum ve oda içi gün boyunca %...
  9. benseno

    Ev Stüdyonu Göster Turkrock'çı

    Bende evin bodrum katina 12m² bir oda yapiyorum sadece gitarlarim,ampliler ve bilgisayar olacak içinde bitince tekrar atarim fotograflari.Dekor ve yerlesim için fikir/önerisi olan hiç çekinmesin, oda dikdörtgen 2m80 x 4m30.
  10. benseno

    5w Amfide Tüp Değişikliği

    Sadece çikis tüpleri degistirilerek x markanin x tonu alinabilseydi keske ama öyle bir sey mümkün degil.
  11. benseno

    Hobini Ve Evcil Dostunu Göster Turkrockçı

    Deli kiz 4 aylikken ve çok içtigi bir gecenin sabahi :D
  12. benseno

    Bir Kargo Vahşeti Daha ( Aras Kargo)

    Benimde basima geldi (50 ye yakin alisveriste 1 defa) ama sorun hemen halledildi, gitari aldigim internet sitesine telefon açip durumu izah ettim kargo parasi dahil parami iade ettiler hemen.
  13. benseno

    Amfini Göster Ey Türkrockcılar

    aiyiadam in yardimlari ile zevkle kullandigim jcm800 clone amplim.
  14. benseno

    Kafa Amplifikatör Kasası Tasarımı

    Güzel çalisma, imrendim kasa ve ön panel isine benim yaptigim bariz mandalina kasasi :). Ampli üzerindeki her ayrintiyi Türkçe yazmaniz dahada bir güzel olmus.
  15. benseno

    Amplitube 4

    Bununda çözümü gine dijital ortamda, simülasyon ile bitiyor mesela G Major gibi tek bir aletle pedal tasima derdinden kurtulursunuz, ama is tube amp simülatörüne gelince biraz degisiyor hatta dahada zahmetli hale geliyor.Evinde gitar çalan ampliside olsada sesi açamayan yada kimseyi rahatsiz...
Geri
Üst