Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ne şimdi bu? eleştiri mi? yazdığın şeyle övünüyorsundur muhtemelen 'euheuh! ne gıcık ettim beah' diye. evet gıcık olduk ama neden hala senin gibi bir sürü zırva yazmasına rağmen yazdıklarının eleştiri niteliği taşıdığını sanan tipler var diye!
EMİRCAN gitar çalmak zorunda ve çalmaya devam...
Çok gaz konserdi beah!! Manyak eğlendik! Yaşınıza göre çok iyi çalıyorsunuz. Her konserde biraz daha geliştiriyorsunuz kendinizi. Böyle devam edin :wink:
Tebrikler...
Kaçak, muhteşemdiniz bugün yaa!!! Coşturmayı beceriyorsunuz valla :D En kısa zamanda bir konser daha bekliorum :wink: Bu arada Deniz dehşet çaldıı!!! :metal :)