Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence yeni bir gitar almak yerine elindeki gitarı satıp üstünede o 10 bin i ekleyip daha iyi ve versatil bir gitar al. Hem parlak tonlar hemde sert tonlar için güzel gitarlar var piyasada.
Selam,
Kendi yaptığım parçalar için vokal arıyorum. Tarz olarak rock / alt rock / hard blues gidiyorum.
Özellikle biraz kirli, karakterli vokal arıyorum. Çok steril şeyler değil. Mesela Chris Cornell tarzı drive’lı ya da Jack White gibi daha blues kırık şeyler olabilir.
İngilizce olacak...
Doğrudur zaten sahne telleri o erniballar. Adamların çok umrumda değil sahneden sahneye değiştiriyorlar.
Ton açısından gerçekten tatmin ediciler ama slash kadar bütçem olmadığı için her sahnede tel değiştiremiyorum 😅
Kullanımdan kullanıma değişebilir kararma mevzusuda. Günde ortalama 3 4 saat...
Elixir kullanırım normalde. Değişiklik olsun dedim ernieball alayım dedim 2. Gün karardı :/. 1 hafta geçmeden değiştirdim zaten. Elim birazda fazla terler ama yinede bu kadar olması bilemedim.
Elixir de iyi hoş ama çelik fret değilse fretleri yiyor bildiğin