Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün monitörler geldi, gerçekten çok başarılı. Tatminkar bir alt frekans duyumu var gerçekten. Youtube'dan baktığım karşılaştırmalı videolarda duyum olarak çoğu markanın önüne koymuştum Fluid'i ve net bir şekilde hakkını verdiğini söylemem gerekiyor.
Ben tab + video bakıyorum genelde. Armoni bilgisi olmazsa olmaz demiyorum ama şarkının tonu, akor geçişleri filan illa ki yardımcı olan faktörlerden biri.
Tam zamanında almışsın dostum ben de almaya karar verdim fakat hiçbir yerde stoklarda yok.. 4 inçlik olan F4 modelini almayı düşünüyorum ama F5 ile arasında ne kadarlık bir bass frekans farkı olur bilemedim
Dostum selam, ben 3 yıldır Engl Ironball kullanıyorum. Üzerinde bulunan watt seviyesi ayarıyla watt seviyesini 1'e düşürerek 10" kabinde makul ses seviyelerinde müthiş tonla çalabiliyorum. Amfinin ikinci el piyasasını takip et derim zira sıfırları 10 bin TL'nin üzerinde artık..