Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu tip teknolojik cihazların öylesi sorunu var. Birkaç yıl içinde elinizdeki teknoloji çöp haline dönüşebiliyor. Satmaya kalktığınızda da leş fiyata gidiyor.
2000'li yılların başından beri prosesörlerini kullanmaktayım ve çok memnunum. Ama iş amfi tarafına gelince bilemem tabii. Özellikle HD500 serisi ve devamında piyasaya sürdükleri ürünler bence çok iyi.
Line 6 Helix LT ve Line 6 HX Stomp XL sahibi biri olarak şunu söyleyebilirim.
Gayet başarılı cihazlar ama bu cihazların yardımcı olduğu en önemli şey bence amfi ve kabin taşıma hamallığından kurtarması. Ancak şöyle bir alternatif setup ta bayağı iş görebilir.
İyi bir overdrive pedalı...
İkisi de ynı işi görür ancak POD Go ile yine bir sisteme girmek icap edecek. Ben oyumu Katana'dan yana kullanırdım. Çünkü modelleme yapan bir amfi. Gitar, kablo ve katana işi çözer. Tabii bu arada Katana ile ilgili hiçbir deneyimim yok.