Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beşiktaşra oturuyorum. Müzik sevdalısıyım. Gitarı yeni öğreniyorum. Org’ta profesyonelim. Vokalde iyiyim. Müzik sevdalısıyım. Birlikte öğrenelim çalalım eğlenelim. Sokak müziği yapalım. Plan program var. Bana bırakın.
2i2 gen.2 aldım.
Program olarak repaer'miydi ve diğerleri denedim.
En sonunda en iyisi yillardır kullandığım Audocity'e döndüm.
Denemelerimi kombinasyon ve testlerimi yaptım. Istediğim gibi olacak sanırım.
Her ikinize de ayırmış olduğunuz zaman ve verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür...
Vermiş olduğunuz değerli bilgiler yorumlar ve zaman ayırdığınız için her ikinize de teşekkür ediyorum.
Bununla kalmadım,harici araştırma da yaptım. İnşallah bu hafta içi kartı alıp haftasonu denemesini yapabilirim.
Görüşmek uzere.
Solo'da 1 preamp 2i2'de 2 preamp girişi varmış.
Bunun anlamı şu mu;
Preamp olan girişten direkt hoparlöre çıkış olur ve yüksek ses alınır.
Preamp yoksa hoparlöre baglanmaz.
Bende vokal pedalı var ve pedaldan normalde klavyeye giriyorum. Verim yüksek oluyor.
Profesyonel ses kartı ilk defa kullanacağım.
Planım,ve sizlerin verdiğin değerli bilgiler ışığında, ses kartına üstteki kablo ile tek bir soket gireceğim.
Müthiş. Teşekkür ediyorum sağolunuz üstad.
Peki LR çıkışlarından aldık sinyalı,kaybı önledik.
Ucuna dönüştürücü takıp Focusrite SOLO kullanılabilir mi?
Yada 2i2
(Programda ayrı kayitlar ve düzenleme yapmayacagim. Sadece canlı performans anlık kayıt)
Hangi yöntemi kullandınız bilmiyorum ama benim bahsettiğim pratik yontem. 10 saniyede sistemi kurup kayda giriyorum.
Kabloyu telefona takıyorum,açıyorum kamerayı,aynı anda görüntü ve sesi kayıt ediyor. Programla falan uğraşmıyorum. Anında hazır.
Merhabalar,
Sizlerden bir konuda yardım rica ediyorum.
1 enstrüman (org)
1 mikrofon
Sadece canlı performans kayıt yapacak. Düzenleme vs. yapmayacagim.
Focusrite SOLO işimi görür mü , SOLOYU önerir misiniz arkadaşlar.
Ve programa ihtiyacım varmı?
(Yeni konu açmaktansa bu güzel konuyu...