Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Deneyimli erkek solistim.30 yaş uzeri müzik ve sahne deneyimi olan Ankara odaklı grup arayışındayım.Amaç elbette sahne ve keyif almak. İlgilenenler inst. bırakabilir..
:) Saolasın ..Bize göre vasat bi konserdi ama ilk sahneye göre normal tabi çok yakında konser haberleri geliyor bestelerlede konserleri pekiştircez efenim teşekkürler..
Peki abi.. :lol: studyoda geyik yaparmışcasına değil geyik yapıyordum zaten itirazmı var olsada farketmez DIO ya saygısızlık falan tribin bana daha geyik geldi şahsen ne alaka!!!Hazırolda metal müzik yeni bi fikirmi olabilir aslında :)