Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arastir bakin ibanez h s h dizilimi sayesinde cogu muzik turevine uyum sagliyabilicek gitarlardandir sapida guzeldir. Ancak sifir alacaksan guloengin in dedigi gibi git dene.
Amfiye bagla penalamaya basladiktan sonra amfinin kendinden ayni sekilde cizirdama sesi geliyorsa luthiere gotur ayar ceksin ha yok sayet gelmiyorsa sorun degil.
Akoru yapip ust esikten iyice kitledikten sonra tekrar akord edip alt kopruden ince akor cektikten sonra kaciriyorsa sayet bencede esikle ilgili bir sorun olabilir luthier halleder.Okadar eski bir ibanezim olmadi hic cort x6 falan desen normal diyecegim