Flamma Preamp

Bu pedaldan bahsedilmemiş nispeten yeni diye galiba. Araştırdığım kadarı ile Mooer var bunların arkasında. Ve Mooer Preamp serisinin pedallarından 7 adedini alıp tek pedala sığdırmışlar. Amazon fiyatı 75 USD, preamp modellerinin sayısını da düşündüğünüzde gerçekten çok iyi fiyat. Her preamp modelinde clean & drive kanal var.

Kabinet simülasyonları acayip başarılı, isterseniz kapatıp IR'lar ile birlikte kullanabilirsiniz ama içine hazır IR atılamıyor anladığım. Bu fiyata net alınır bence.

 
Soundlar fena değil de, eleştiriler kötüymüş. Muhtemelen clean-hafif kırılma işlerinde önüne pedalla filan iyi anlaşmıyor. Zaten dijital cihazlar bu anlamda çok iyi tercihler değil.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Maalesef dijital pedallarda ve modellemelerde bu boost işi biraz piyango. Başka yerlerde de genelde olumlu yorumlar okudum ben bu arada.

Bu fiyat seviyesinde 1-2 tonun iyi çıkması bile yeterli kriter benim için başkalarını bilemem :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Amazon'dan sipariş vermiştim, pedal bugün geldi. Ses kartına direkt girerek denedim. Gerçekten başarılı. Her preamp modelinin 2 kanalı var clean + drive olarak. İçerisindeki yüklü IR'lar çok iyi, ben vasat çıkar diye bekliyordum yanıldım. Bayağı bir şekilde direkt sahneye çıkılır bu pedalla. Friedman ve EVH 5150 harika tınlıyor, Plexi'nin ise clean kanalı çok iyi. IR'ları kapayıp Torpedo Wall of Sound plugini ile de denedim gayet başarılı sonuçlar verdi.

Herkese tavsiye ederim, özellikle Mooer Preamp live almak yerine önden denemek isteyenlere ideal çözüm. Fiyatına göre çok şey sunuyor.

Power amp sim eksikliğini hissedecekler için tavsiyem Nux Solid Studio + Flamma Preamp kombosu olur. Onu da deneyeceğim bu arada, kafamdaki esas setup o şekilde açıkçası.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst